Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru şi-a anunţat intenţia de a pleca de la Botoşani: ”Sunt două echipe de tradiţie pe care mi-ar plăcea să le antrenez” | EXCLUSIV

Marius Croitoru şi-a anunţat intenţia de a pleca de la Botoşani: ”Sunt două echipe de tradiţie pe care mi-ar plăcea să le antrenez” | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Într-un interviu cu Telekom Sport, Marius Croitoru a dezvăluit când plănuieşte să plece de la FC Botoşani.

Marius Croitoru a transformat-o pe FC Botoşani într-una dintre echipele redutabile ale Ligii 1, jucând un fotbal mai frumos decât s-a văzut în România în ultimii ani.

Stilul de joc al tânărului antrenor şi rezultatele reuşite l-au propulsat în atenţia echipelor mari din ţară, iar la finalul verii Croitoru poate rămâne liber de contract.

Antrenorul lui FC Botoşani a dezvăluit însă că prioritatea sa este să mai rămână doi ani la Botoşani şi să plece în vara lui 2024, dar că va considera orice propunete serioasă primeşte, din afară sau de la echipele de tradiţie din Liga 1.

Marius Croitoru şi-a anunţat intenţia de a pleca de la Botoşani

”(n.r. în vară, când vei fi liber de contract, vei vrea la o echipă mai mare?) Sunt în discuţii cu Botoşani.

E un contract pe care l-au pus, îl discutăm, mai sunt anumite clauze şi nu ştiu sincer să-ţi spun în momentul acesta, pentru că îmi trebuiesc şi anumite acte pentru a putea face un pas în faţă, mă refer la licenţa PRO.

De teamă nu am teamă de nimeni şi aş putea să fac un pas în faţă, dar consider că în momentul acesta aş putea să mai stau la Botoşani.

Probabil dacă va veni o ofertă bună din străinătate mă voi gândi, dar în momentul acesta primul lucru pe care îl iau în calcul este Botoşani.

(n.r. altă echipă din Liga 1 ai fi intersat să antrenezi?) Da, sunt două echipe de tradiţie pe care mi-ar plăcea să le antrenez.

(n.r. care?) Nu aş vrea să dau nume, nu aş vrea să se interpreteze, dar îmi doresc la un moment dat, ca orice antrenor tânăr, să fac pasul la o echipă de tradiţie din România.

Dar deocamdată sunt la Botoşani, am contract până în vară, există posibilitatea în proporţii mari să semnez tot cu Botoşani, pe doi ani.

După aceşti doi ani de zile... vreau să rămân cel mai longeviv antrenor din România, înseamnă că închei cinci ani, probabil atunci va fi timpul să fac o mutare.

Toate la timpul lor”, a declarat Marius Croitoru, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare