Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru vrea un adversar puternic în Europa League: "Dacă îi batem suntem buni. Dacă nu, lumea nu are ce să ne zică!" :)

Marius Croitoru vrea un adversar puternic în Europa League: "Dacă îi batem suntem buni. Dacă nu, lumea nu are ce să ne zică!" :)

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (0-0), echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a doua a Ligii I. Golurile au fost marcate de Keyta ’68, Dugandzic ’83, ‘88 şi Ofosu ’84. I minutul 54, de la oaspeţi a fost eliminat De Iriondo, iar în minutul 73 a primit cartonaş roşu şi Rodriguez, de la gazde.

FC Botoşani a zdrobit-o pe Poli Iaşi în derby-ul Moldovei, iar antrenor Marius Croitoru s-a declarat fericit la finalul meciului: "Victorie categorică, dacă stăm să ne uităm la a doua repriză, că la prima repriză, chiar dacă am avut în primele 15 minute 3-4 ocazii să marcăm, nu am marcat, Iaşiul a echilibrat jocul. Sincer, nu mă aşteptam, au echilibrat jocul, au venit curajos, au jucat un fotbal frumos, plăcut. Şi căldura probabil şi-a spus cuvântul" a spus el, după meci.

Croitoru nu acuză oboseala: "Asta cu oboseala e numai de la cap, nu e la trup. Atât timp cât îţi bagi în cap tot timpul că eşti obosit, ajungi să fii obosit" a explicat tehnicianul botoşănenilor, care a evitat să comenteze prea mult pe tema arbitrajului: "Dacă spun că a fost ofaside, probabil aşa a fost. Nu ştiu, nu am văzut, eu am fost aici, n-am cum să văd linia ofsaidului. Dar dacă susţin lucrul acesta, înseamnă că aşa a fost. Dacă a fost aşa, e dureros pentru ei. Nu vreau să fiu în pielea lor, pentru că nu sunt de acord cu asemenea greşeli, pentru că e munca unor oameni şi nu vreau să profit de lucrul acesta."

FC Botoşani s-a calificat în faza următoare a UEFA Europa League, iar Marius Croitoru mărturiseşte că vrea un adversar puternic: "Indiferent cu cine voi cădea, nu am niciun fel de teamă, merg să joc. Dacă sunt mai buni ca mine, asta e. Prefer un adversar puternic. Dacă e să trec, înseamnă că suntem buni, dacă nu, lumea nu are ce să ne zică." a mai spus antrenorul lui FC Botoşani.
 

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare