Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Lăcătuş, emoţionat după ce Steaua a retras numărul 7 la inaugurarea noului stadion: "Suntem din nou acasă!"

Marius Lăcătuş, emoţionat după ce Steaua a retras numărul 7 la inaugurarea noului stadion: "Suntem din nou acasă!"

Steaua

Comentarii

Marius Lăcătuş (57 de ani) a reacţionat după ce a fost prezent la inaugurarea stadionului Steaua şi la retragerea numărului 7, pe care l-a făcut atât de cunoscut şi de iubit în Ghencea. "Fiara" a fost emoţionată de evenimentele trăite pe noul stadion şi a spus că speră ca suporterii să umple arena şi la meciurile din campionat.

Reacţia lui Marius Lăcătuş după ce Steaua a retras numărul 7 la inaugurarea noului stadion

Simbol în Ghencea şi poate cel mai iubit jucător din istoria clubului, Marius Lăcătuş a fost una dintre legendele care a luat parte la meciul de inaugurarea a noului stadion Steaua, cu OFK Belgrad. A cântat cu suporterii şi i-a salutat aşa cum făcea pe vremea când încânta tribunele şi a fost martor la retragerea tricoului pe care l-a făcut să devinăs sfânt pentru suflarea roş-albastră.

"Sentimentele sunt amestecate pentru că în momentul în care cei din conducerea clubului, a Ministerului, suporterii, şi-au pus în gând ca la această aniversare festivă să lege şi retragerea numărului 7, eu nu pot decât să le mulţumesc. Sunt sigur că şi-au asumat o responsabilitate foarte mare, deoarece vor fi păreri pro şi contra. Dar sper ca acest lucru să fie un imbold pentru actualii jucători în obţinerea performanţelor foarte bune pe plan intern şi internaţional.

Practic noi suntem din nou acasă. A trecut foarte mult timp de când nu s-a mai ajucat pe acest stadion. Un stadion foarte, foarte frumos. Foarte elegant, sper ca la jocurile Stelei de acasă tribunele să fie aproape pline şi sper ca rezultatele echipei să facă suporterii să se întoarcă acolo unde le e locul, în Ghencea.

Atunci chiar mă durea sufletul când vedeam acele macarale şi vedeam cum cad acele tribune şi cum se dărâmă stadionul", a spus Marius Lăcătuş.

Afla mai multe despre: marius lacatussteauastadiontricoureactie 

viewscnt
Articole similare