Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Lăcătuş ia din nou poziţie în conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB. Cum explică ”Fiara” perioadă petrecută la echipa lui Gigi Becali

Marius Lăcătuş ia din nou poziţie în conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB. Cum explică ”Fiara” perioadă petrecută la echipa lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Marius Lăcătuş şi-a declarat din nou loialitatea faţă de echipa Armatei, CSA Steaua, în conflictul de identitate cu formaţia patronantă de Gigi Becali, FCSB.

”Fiara” a explicat că nu se simte legat în niciun fel de FCSB şi că nu se regăseşte în echipa aflată în Liga 1.

Lăcătuş a spus că motivul pentru care a fost pe banca formaţiei latifundiarului a ţinut de denumirea pe care o avea la acea vreme şi de arena pe care evolua, tradiţionalul stadion Ghencea.

”Eu niciodată n-am uitat ce am realizat şi datorită cui am realizat. Eu sunt alături cu sufletul de echipa din Ghencea, acolo m-am realizat ca sportiv şi ca om. De fiecare dată când se va apela la mine voi răspunde prezent. Sufletul meu este alături de această echipă. De FCSB nu pot să vorbesc prea multe pentru că a trecut o perioadă foarte, foarte lungă de când n-am mai avut legătură cu cineva de acolo. Ei sunt în Berceni, joacă pe Arena Naţională, legăturile mele cu ei sunt inexistente. În plus este o echipă care pe mine nu mă reprezintă. Am lucrat cu Gigi Becali când echipa era Steaua şi juca în Ghencea.”, a declarat Marius Lăcătuş, conform GSP.ro.

Afla mai multe despre: marius lacatusfcsbgigi becalisteaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare