Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Lăcăţuş îl aşteaptă pe Boloni în Liga I: ”Ar fi benefic pentru fotbalul românesc!”

Marius Lăcăţuş îl aşteaptă pe Boloni în Liga I: ”Ar fi benefic pentru fotbalul românesc!”

Superliga

Comentarii

Sepsi l-a dat afară pe Leo Grozavu (53 de ani), iar numele vehiculat pentru banca tehnică a echipei din Sf. Gheorghe e Laszlo Boloni (68 de ani).

Liber de contract după mandate în Belgia, la Antwerp, şi în Grecia, la Panathinaikos, Boloni e aşteptat la Sepsi.

După un sezon excelent şi o participare în preliminariile Conferenc League, Leo Grozavu a fost dat afară de la Sepsi din cauza rezultatelor slabe din ultima vreme. Ca atare, acum gruparea condusă de Laszlo Dioszegi caută antrenor, iar numele lui Laszlo Boloni e vehiculat pentru banca tehnică a formaţiei din Covasna.

„Eu cred că este ceva pozitiv. Un antrenor ca şi Loţi cred că ar avea nevoie fotbalul românesc. Nu doar ca jucător, cât şi ca antrenor. Rezultatele pe care le-a avut Loţi au fost dintre cele mai bune. Dacă se va întoarce, ar fi bine pentru fotbalul românesc, nu doar pentru Sepsi.

Dacă se va întoarce, sunt sigur că lucrurile vor merge bine spre foarte bine şi la Sepsi. Un nume ca al lui să fie în fotbalul românesc ar fi benefic”, a spus Marius Lăcătuş, la emisiunea „Ora Exactă în Sport”.

Ladislau Boloni este liber de contract din luna martie a acestui an, când s-a despărţit de grecii de la Panathinaikos, formaţie pe care a pregătit-o în 32 de jocuri, înregistrând 14 victorii, opt remize şi 10 înfrângeri.

De-a lungul carierei, Ladislau Boloni nu a antrenat nicio echipă din Liga 1, doar echipa naţională a României, în 2001 - 2002.

  • 29 de victorii, 31 de remize şi 21 de înfrângeri a înregistrat Grozavu alături de covăsneni

Sepsi este pe locul 12 în clasament, cu doar nouă puncte.

Afla mai multe despre: sepsibolonimarius lacatus 

viewscnt
Articole similare