Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Măldărăşanu exultă, după ce lui Hermannstadt i-a trecut glonţul pe la ureche cu FC Botoşani: ”Un punct cât o victorie”

Marius Măldărăşanu exultă, după ce lui Hermannstadt i-a trecut glonţul pe la ureche cu FC Botoşani: ”Un punct cât o victorie”

Superliga

Comentarii

Hermannstadt a evitat in extremis înfrângerea cu FC Botoşani, graţie reuşitei fabuloase semnate de Cristi Neguţ în prelungirile partidei. După meci, Marius Măldărăşanu a analizat duelul de pe Municipal şi s-a declarat mulţumit de atitudinea elevilor săi, mai ales în intervalul de timp în care sibienii au evoluat cu un om mai puţin.

”De data asta s-a întâmplat bine pentru noi. A fost un meci tensionat. Pe care l-am început bine. Am avut o situaţie bună la centrarea lui Ianis Stoica la Balaure. A venit şi acea eliminare.

În a doua repriză nu au avut nicio ocazie. A venit acea fază care a decis soarta jocului. Le-am spus că tot ce li s-a întâmplat se va întoarce. Era normal să riscăm. Norocul s-a întors şi de patea noastră. E un punct cât o victorie.

Toţi au intrat foarte bine, au intrat cu ceva. Poate le-au dat un impuls şi celorlalţi. E greu. Dacă jucam 11 contra 11, poate lucrurile erau diferite. I-am felicitat. Trebuia să ne apărăm bine.

Eu le cer personalitate, să vină cu ceva. Cred foarte mult în ei. Multe nu sunt de spus. Este un punct norocos, dar un punct cât o victorie”, a spus Marius Măldărăşanu, după Hermannstadt - FC Botoşani 1-1.

  • VIDEO cu rezumatul partidei Hermannstadt - FC Botoşani 1-1

 

Afla mai multe despre: fc botoşanihermannstadtmarius măldărăşani 

viewscnt
Articole similare