Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Niculae ar urma să primească un post în conducerea lui Dinamo. Reacţia lui Florin Bratu

Marius Niculae ar urma să primească un post în conducerea lui Dinamo. Reacţia lui Florin Bratu

Dinamo București

Comentarii

Există informaţii că Ionel Dăneciulescu ar urma să plece în vară de la Dinamo şi în locul său ar urma să fie adus Marius Niculae. Florin Bratu spune că nu ştie nimic despre aceste mutări în conducere.

Ionel Dănciulescu ar fi tentat de o nouă aventură şi ar putea pleca în vară de la Dinamo. Fostul atacant a fost în negocieri cu CSM Poli Iaşi, în iarnă, dar a decis să rămână până la urmă în Ştefan cel Mare. Conducerea lui Dinamo ar avea şi o variantă de înlocuire, în cazul în care Dănciulescu îşi va căuta destinul în altă parte.

Este vorba despre un alt mare dinamovist, Marius Niculae. Florin Bratu spune că informaţiile despre aceste mutări n-au ajuns la el şi este părere că Ionel Dănciulescu va continua şi din vară la Dinamo:

”Nu ştiu, n-am auzit de aşa ceva. În primul rând, nu am auzit ca Danciu să plece. Nu cred că s-a pus problema. E aici, lângă mine, lângă noi, e şi el foarte preocupat pentru ceea ce înseamnă viitorul lui Dinamo şi nu mă gândesc la altceva”, a declarat Florin Bratu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamoflorin bratuliga 1marius niculaeionel danciulescu 

viewscnt
Articole similare