Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Niculae îl ironizează pe jucătorul pe care Gigi Becali vrea să-l transfere: ”Dacă mă reapuc de fotbal, înscriu mai mult ca el”

Marius Niculae îl ironizează pe jucătorul pe care Gigi Becali vrea să-l transfere: ”Dacă mă reapuc de fotbal, înscriu mai mult ca el”

Superliga

Comentarii

Marius Niculae spune că Liga 1 şi naţionala duc lipsă de atacanţi valoroşi. Fostul atacant al lui Dinamo l-a ironizat pe Carlos Fortes, cel care a marcat trei goluri în primele trei etape din Liga 1.

Marius Niculae spune că fotbalul românesc se află într-o profundă criză de atacanţi. Fostul internaţional român este de părere că nici jucătorii străini nu acoperă acest minus din Liga 1. Niculae spune că aşa am ajuns să ne mulţumim cu jucători precum Carlos Fortes - care anul trecut a jucat în liga a treia portugheză şi acum este vedetă după ce a marcat trei goluri pentru Gaz Metan.

”De mult timp e criză de atacanţi. Vedem şi la naţională, atacanţii nu prea marchează. S-a schimbat tipologia fotbalului, cu atacant de careu, care stă acolo. Mai e Alibec, dar n-a prea jucat la români. Ceilalţi străini, prefer să nu comentez. Ajunge un jucător ca Fortes să fie golgheter, nu ştiu ce să zic. Şi eu, dacă m-aş apuca iar, acum, şi m-ar lăsa să mă întorc cu mingea, cred că aş marca mai multe goluri ca el”, a declarat Marius Niculae.

Carlos Fortes a jucat anul trecut la Vizela, liga a treia din Portugalia şi a fost transferat de Gaz Metan în această vară. Atacantul de 23 de ani a impresionat şi Gigi Becali a declarat că l-ar vrea la FCSB.

Afla mai multe despre: marius niculaecarlos forteliga 1gaz metan 

viewscnt
Articole similare