Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Niculae nu o vede pe FCSB în lupta pentru titlu. "La ei, dacă nu fac un meci bun, apar probleme în interior". Pe mâna cui merge "Săgeată"

Marius Niculae nu o vede pe FCSB în lupta pentru titlu. "La ei, dacă nu fac un meci bun, apar probleme în interior". Pe mâna cui merge "Săgeată"
Comentarii

Dinamovistul Marius Niculae este de părere că FCSB nu are şanse să cucerească titlul nici în acest sezon, din pricina presiunilor şi tensiunilor din interior. Indirect, "Săgeată" arată cu degetul spere finanţatorul Gigi Becali, ca direct responsabil pentru acele lucruri.

Marius Niculae, idol al tribunelor din "Ştefan cel Mare", este de părere că FCSB porneşte doar cu a treia şansă în lupta pentru titlu. Favorită la titlu este formaţia antrenată de Dan Petrescu, CFR Cluj, acolo unde lucrurile par mult mai sub control, decât la FCSB. În plus, Niculae este de părere că Universitatea Craiova ar fi avut un cuvânt greu de spus dacă la meciuri, în tribune, s-ar fi aflat zecile de mii de fani olteni. În contextul actual, în care fotbalul se anunţă fără spectatori, Craiova porneşte cu un mare dezavantaj.

"Îmi menţin ideea, cred că CFR are prima şansă pentru că are un antrenor cu experienţă, are linişte, are linişte din punct de vedere financiar, cred că au prima şansă şi vor câştiga campionatul. Craiova era puternică prin publicul pe care îl aducea la stadion, acum în lipsa publicului nu-i mai văd atât de bine, FCSB dacă nu face un meci bun se produc probleme în interior, la CFR e linişte, e unul singur care taie şi spânzură şi acela e Dan Petrescu, jucătorii îl respectă. Probleme financiare, din ce am vorbit cu Camora, nu sunt foarte mari. Ei au prima şansă", a declarat Marius Niculae, pentru Telekom Sport.

În România, Marius Niculae a jucat doar pentru Dinamo Bucureşti, timp de nouă sezoane, şi la FC Vaslui, un sezon. În străinătate, Niculae a evoluat pentru Sporting Lisabona, Standard Liege, Kavala, Invernees, Mainz, Shendong Luneng, Hoverla şi Şanliurfaspor.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare