Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Niculae, previziuni sumbre! ”Nici Mourinho sau Guardiola nu pot garanta titlul acum la Dinamo!”

Marius Niculae, previziuni sumbre! ”Nici Mourinho sau Guardiola nu pot garanta titlul acum la Dinamo!”

Dinamo București

Comentarii

Marius Niculae a vorbit după ce campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a fost învinsă joi, pe teren propriu, de FC Porto, în etapa a 3-a din grupa B a Ligii Campionilor, scor 27-26 (15-14).

Fostul jucător din Ştefan cel Mare a vorbit despre situaţia actuală de la echipa de fotbal Dinamo, care traversează o perioadă dificilă. După ultimele rezultate obţinute, la clubul din Ştefan cel Mare a revenit Mircea Rednic.

Marius Niculae a declarat că era de aşteptat că antrenorul să revină la Dinamo şi consideră că în acest moment, echipa nu ar putea să câştige titlul nici măcar cu Mourinho sau Guardiola. 

”Nici Mourinho sau Guardiola nu pot garanta titlul acum la Dinamo!”

”Era de aşteptat, are experienţă, ştie foarte bine ce echipă preia, pentru că Dinamo nu a fost într-o situaţie ca asta niciodată în toată istoria. Cu cea mai proastă apărare şi cu înfrângeri pe linie. Putem să-i aducem pe Mourinho şi pe Guardiola! Nu pot să garanteze titlul la Dinamo în acest moment.

Obiectivul în acest sezon e salvarea de la retrogradare. E durerors s-o spunem, dar ăsta e adevărul. Nu mă aşteptam niciodată să ia bătaie de la FCSB cu 6 la 0. Nu s-a mai întâmplat niciodată”, a spus Marius Niculae. 

Afla mai multe despre: marius niculaedinamo-rednic 

viewscnt
Articole similare