Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Stan, aproape să revină în fotbal. Sunt şanse mari să preia un club de tradiţie: ”Cred că pot repeta performanţa de la Oţelul”

Marius Stan, aproape să revină în fotbal. Sunt şanse mari să preia un club de tradiţie: ”Cred că pot repeta performanţa de la Oţelul”

Liga 2

Comentarii

Marius Stan este tentat să revină în fotbal şi a discutat să preia o funcţie executivă la UTA Arad. Fostul preşedintel al Oţelului Galaţi a fost la Arad şi spune că a rămas cu o impresie bună după ce s-a întâlnit cu oficialităţile locale.

Marius Stan este gata să revină în fotbal şi vrea să ocupe o funcţie la una dintre echipele de tradiţie din România. Potrivit sportarad.ro, fostul edil al Galaţiului a fost la Arad şi a avut o discuţie cu oficialităţile locale, dar şi cu cei din conducerea clubului. Marius Stan este de părere că experienţa îl poate ajuta să facă o echipă bună la UTA, care să promoveze în prima ligă.

”Vă spun de la început că există un potenţial formidabil la UTA. Averea cea mai mare este trecutul, cele şase titluri cu care te poţi mândri. Din întâlnirea cu suporterii am văzut că pasiunea este nebună la Arad. Personal, UTA mă provoacă enorm din punct de vedere profesional. La CV-ul pe care-l am, cu promovări cu Vaslui din Liga a 3-a, cu Rocar din Liga a 2-a, după acel baraj de Alba Iulia de tristă amintire pentru arădeni, apoi cu Iaşi şi perioada de glorie de la Galaţi, cu performanţa enormă de a câştiga campionatul, aş dori să adaug un rezultat mare şi cu UTA. Aş vrea foarte mult ca şi Aradul ultimilor 40-50 de ani să guste măcar o dată din acea cupă a fericirii. Am pe telefon înregistrarea cu festivitatea de premiere după titlul luat la Galaţi şi mă uit aproape zilnic la ea. Acele imagini îmi dau încredere şi speranţă că pot repeta acea performanţă cu o altă echipă, am această dorinţă”, au fost primele concluzii ale lui Marius Stan, spune într-un interviu acordat pentru Sport Arad, după două zile de discuţii la Arad despre preluarea clubului”, a declarat Marius Stan pentru sportarad.ro.

În cazul în care va prelua funcţia de manager la UTA, fostul preşedinte al Oţelului vrea să aducă şi câţiva investitori. Marius Stan susţine că va avea o discuţie cu oamenii de afaceri arădeni care au investit în UTA, dar care s-au retras din diferite motive. Printre ei, Marius Ţucudean, tatăl lui George Ţucudean:



”Perioada romantică a trecut, cine vine să investească în fotbal, vrea să ştie exact în ce-şi bagă banii. Acea persoană sau societate comercială trebuie să pună totul  într-o balanţă corectă, onestă, pentru avantaje de ambele părţi. Îi cunosc pe investitorii care de-a lungul timpului au finanţat-o pe UTA, pe domnii Ţucudean, Bara sau Sandu Ion. E bine să ştii de ce au plecat, pentru a nu repeta greşelile trecutului. Oricum, aş dori să iau legătura personal cu oamenii de afaceri arădeni mai sus pomeniţi”, a mai spus Marius Stan.

Afla mai multe despre: uta aradmarius stanliga 2 

viewscnt
Articole similare