Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Stan, demis de la Petrolul după ce şi-a depus candidatura pentru mandatul de primar al Galaţiului

Marius Stan, demis de la Petrolul după ce şi-a depus candidatura pentru mandatul de primar al Galaţiului

Petrolul

Comentarii

Marius Stan a fost demis din funcţia de preşedinte al clubului Petrolul, ca urmare a candidaturii pentru un nou mandat de primar al Galaţiului.

Fostul primar PNL al Galaţiului în mandatul 2012-2016, Marius Stan, şi-a lansat, vineri, candidatura pentru un nou mandat de edil al municipiului, din partea Partidului Împreună pentru Moldova. Principalul sponsor al echipei Petrolul, Veolia România, a cerut imediat demiterea lui Marius Stan, lucru care s-a şi întâmplat sâmbătă.

Marius Stan, demis de la Petrolul

"În cadrul întâlnirii Adunării Generale a FC Petrolul Ploieşti de astăzi, 11.01.2020, orele 12:00, s-a decis în unanimitate revocarea dlui. Marius STAN din funcţia de Preşedinte al Clubului, ca urmare a lansării candidaturii sale la alegerile locale 2020 pentru un al doilea mandat de primar al municipiului Galaţi.

Au fost prezentate propuneri pentru numirea unui director sportiv care să susţină activitatea şi deciziile în plan sportiv ale clubului, urmând ca în cursul şedinţei stabilită pentru luni, data de 13.01.2020, orele 15:00, Adunarea Generală să valideze mandatul noului director sportiv.

Clubul continuă să îşi concentreze eforturile pentru îndeplinirea obiectivelor asumate pentru acest sezon competiţional 2019-2020, respectiv promovarea în Liga I de fotbal şi un parcurs cât mai lung în competiţia Cupei României", transmite clubul Petrolul, prin intermediul unui comunicat.

Afla mai multe despre: marius stan 

viewscnt
Articole similare