Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Stavrositu îşi începe cariera de antrenor la CSA Steaua! Cum a decis Sandu Iacob să-l numească

Marius Stavrositu îşi începe cariera de antrenor la CSA Steaua! Cum a decis Sandu Iacob să-l numească

Handbal

Comentarii

Marius Stavrositu a renunţat la cariera de handbalist şi a devenit secundul lui Sandu Iacob la CSA Steaua, după aproape două decenii petrecute la cel mai înalt nivel.

Stavrositu, care în toamnă va împlini 40 de ani, spune că ar mai fi putut juca măcar un sezon, dar şi-a dorit să pună punct într-un moment în care încă putea oferi multe pe teren, conform Looksport.ro.

"N-aveam foarte multe probleme fizice, dar eram într-o perioadă destul de bună a carierei mele şi mi-am dorit să o termin în picioare. Am acceptat această provocare şi mă bucur din suflet că fac echipă pe banca tehnică alături de Sandu, aşa cum am făcut şi ca jucători.

Ca orice copil rebel, la un moment dat îţi vine mintea la cap. Mi-a plăcut mereu să râd pe teren sau în afara lui, dar la antrenamente am fost mereu serios. Îmi place atmosfera la echipa, dar trebuie să fim serioşi [...]

Totul e nou pentru mine, e total diferit. Acum fac parte din staff şi trebuie să mă gândesc foarte bine acasă ce am de făcut pentru că nu ai timp să eziţi, nu ai timp să greşeşti şi trebuie să fie totul luat în serios. Voi încerca să fiu un antrenor creativ, aşa cum eram şi jucător. Vreau să dau jucătorilor libertate creativă", a declarat Stavrositu la Look Sport LIVE.

Sandu Iacob a explicat cum a luat decizia de a-l numi secund pe fostul său coleg şi elev. Acesta a recunoscut că au existat şi motive financiare, în condiţiile în care bugetul echipei a scăzut. Astfel s-a decis ca unul din jucătorii experimentaţi să intre în staff.

"Regulamentul nu permite să fii şi jucător, şi antrenor, din păcate. Noi am ales cea mai bună variantă pentru întregul grup şi am fost nevoiţi să fim foarte atenţi pentru a ne gestiona resursele financiare. A fost o alegere între Florea şi Stavrositu.  

Am decis că mai apropiat de momentul actual în a spune stop carierei de handbalist a fost Marius. Florea îţi dorea să joace mai departe şi aşa am ales", a explicat antrenorul principal al echipei de handbal CSA Steaua.

 

Afla mai multe despre: marius stavrositucsa steaua 

viewscnt
Articole similare