Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a anunţat ce schimbare majoră e dispus să facă după ce a venit la CFR Cluj: "Am promis şi mă voi ţine de cuvânt"

Marius Şumudică a anunţat ce schimbare majoră e dispus să facă după ce a venit la CFR Cluj: "Am promis şi mă voi ţine de cuvânt"

CFR Cluj

Comentarii

Noul antrenor de la CFR Cluj, Marius Şumudică, e dispus să facă anumite schimbări, ca să nu mai aibă de suferit în cariera de antrenor.

Marius Şumudică: "De ce să umplu oala şi să dau cu piciorul?"

După ce a fost dat afară de la două echipe din Turcia, Gaziantep şi Rizespor, din cauza declaraţiilor sau comportamentului nepotrivit, Marius Şumudică a anunţat că se schimbă. Odată cu venirea la CFR Cluj, antrenorul charismatic va încerca să menţină un echilibru. 

De asemenea, el şi-a adus aminte de ce i-a spus Mircea Lucescu: „Nu vreau să mai comentez. Îl respect pe Rădoi, am spus când nu aveam angajament, acum nu mai spun. Daţi-mi voie să nu mai discut despre echipa naţională şi despre ce se întâmplă acolo având în vedere că am doi jucători acolo. Mă opresc aici.

Am şi promis presei că veţi vedea un altfel de Şumudică. Am promis şi mă voi ţine de cuvânt. Mi-am dat seama şi nu o să uit ce mi-a zis Mircea Lucescu: <<Erai la un pas de o echipă mare. Dacă nu aveai comportamentul pe care l-ai avut în afara terenului, erai la o echipă mare. Este păcat. Dacă tot îmi spune lumea că am calitatea asta de a citi bine jocul, de ce să umplu oala şi să dau cu piciorul? Nu îşi are locul comportamentul meu din trecut. Nu veţi mai vedea polemici, nu îmi stă bine. Cu siguranţă nici nu voi închide gura când voi fi atacat. Se punea muzică, mă fura peisajul (n.r. - momentele în care dansa pe stadion în Turcia)", a declarat Marius Şumudică pentru Telekom Sport. 

"Îi datorez multe lui Gaziantep, mi s-au oferit condiţii foarte bune. Mi s-a spus că nu vor să mai lucreze cu mine din cauza unei glume", a susţinut Şumudică la plecarea de la Gaziantep. 

Marius Şumudică a început să lucreze la strategia de la CFR Cluj şi are de gând să aducă un fotbalist din Portugalia. Antrenorul s-a consultat inclusiv cu Marian Copilu. 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica cfr cluj 

viewscnt
Articole similare