Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a avut o mare nemulţumire după ce a devenit lider în Turcia cu Gaziantep: "Nici în liga a patra nu e aşa. Mă plâng, da". Ce a cerut

Marius Şumudică a avut o mare nemulţumire după ce a devenit lider în Turcia cu Gaziantep: "Nici în liga a patra nu e aşa. Mă plâng, da". Ce a cerutgalerie foto
Comentarii

Lui Marius Şumudică îi merge de minune în Turcia, cu Gaziantep. Românul are un lot unit, rezultatele sunt peste aşteptări, dar antrenorul se plânge de starea terenului de pe "Gaziantep Stadyumu".

VIDEO | Marius Şumudică, nemulţumit de teren după ce a devenit lider în Turcia

Gaziantep ocupa primul loc în Turcia, după victoria cu 2-0 în faţa lui Ankaragucu, în care Alexandru Maxim a marcat, şi înaintea meciurilor lui Galatasaray şi Besiktas, care o partidă în minus. 

La finalul partidei, în conferinţa de presă, Marius Şumudică a făcut un anunţ important în privinţa viitorului său. De asemenea, a dezvăluit şi cum trăieşte performanţa de a ajunge pe primul loc în Turcia, într-un campionat în care granzii au bugete cu mult peste Gaziantep. 

În schimb, Marius Şumudică nu a putut evita un aspect. Antrenorul român e nemulţumit de starea gazonului de pe stadionul din Gaziantep. Antrenorul român a făcut un anunţ prin care a cerut remedierea problemelor. 

Problemele cu gazonul sunt vizibile, iar acestea îi incomodează şi pe jucătorii antrenaţi de Marius Şumudică. De asemenea, tehnicianul a cerut susţinerea tuturor persoanelor implicate la Gaziantep: 

"Am jucat bine azi. Dedic victoria oraşului, primarului, preşedintelui nostru şi fanilor. Am o rugăminte. Cine se ocupă de teren, să rezolve problemele. Nici în liga a patra nu e aşa. Terenul a fost foarte rău. Mă plâng de teren, da. Nu înţeleg de ce se întâmplă asta, deoarece echipa joacă. Îi felicit pe jucători, pe oficiali şi pe fanii din oraş, care au ajutat echipa. Dacă vor continua să ne susţină, vom continua cu succes munca", a declarat Marius Şumudică, după victoria cu Ankaragucu, scor 2-0. 

FOTO: Arena pe care evoluează echipa lui Marius Şumudică, Gaziantep Stadyumu

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepturciagaziantep ankaragucumarius sumudica turcia 

viewscnt
Articole similare