Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a "controlat" victoria lui Rizespor cu Gaziantep, chiar dacă n-a fost la meci şi n-a stat pe bancă. Turcii au aflat ce a făcut antrenorul înainte, la pauză şi în timpul partidei

Marius Şumudică a "controlat" victoria lui Rizespor cu Gaziantep, chiar dacă n-a fost la meci şi n-a stat pe bancă. Turcii au aflat ce a făcut antrenorul înainte, la pauză şi în timpul partidei
Comentarii

Rizespor, noua echipă a lui Marius Şumudică, a câştigat clar (3-0) duelul cu fosta formaţie a antrenorului român şi, chiar dacă n-a stat pe bancă şi nu a fost la partidă, se pare că Şumudică a avut implicaţii în succesul obţinut de noua sa formaţie. Presa din Turcia a aflat ce a făcut Marius Şumudică înainte de meci.

Rizespor, victorie clară la primul meci după ce Marius Şumudică a fost anunţat antrenor principal la echipă!

Marius Şumudică a fost numit antrenor la Rizespor la o scurtă perioadă de timp după ce a fost dat afară de Gaziantep FK, iar soarta a făcut ca primul meci pe care l-a avut Rize după venirea lui Şumudică să fie chiar împotriva fostei echipei a antrenorului român. Chiar dacă n-a fost la meci şi nu a stat pe bancă, se pare că totuşi tehnicianul a fost implicat în pregătirea partidei contra lui Gaziantep.

Turcii de la Fanatik scriu că Marius Şumudică a făcut două video conferinţe cu jucătorii de la Rizespor înaintea meciului cu Gaziantep FK, a discutat cu antrenorii care s-au ocupat de pregătirea meciului. Mai mult, sursa citată susţine faptul că una dintre şedinţele online ţinute de Marius Şumudică a avut loc chiar la pauza meciului cu Gaziantep, când scorul era 1-0.

S-a terminat 3-0 pentru Rizespor, iar Fanatik scrie că la pauza partidei Marius Şumudică le-a promis o primă noilor săi fotbalişti. Sursa menţionată anterior mai notează că Marius Şumudică a fost cel care a făcut schimbările în timpul patidei, transmiţându-i lui Ersin Aka, cle care a stat pe bancă, modificările prin telefon.

Afla mai multe despre: marius sumudicarizesporturciavictoriegaziantep fkimplicatii 

viewscnt
Articole similare