Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a dezvăluit ce jucători din Liga 1 vrea să transfere: ”Mi-i doresc!” Unul dintre ei ar fi o super lovitură

Marius Şumudică a dezvăluit ce jucători din Liga 1 vrea să transfere: ”Mi-i doresc!” Unul dintre ei ar fi o super lovitură

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a recunoscut că va încerca să-i transfere la Gaziantep Gazisehir, printre alţii, pe Junior Morais şi Denis Alibec, dar spune că decizia nu-i aparţine în totalitate.

Marius Şumudică a revenit în ţară după ce a semnat pe doi ani cu Gaziantep Gazisehir, nou-promovată în Turcia. Antrenorul în vârstă de 48 de ani a dezvăluit doi dintre jucătorii pe care-i doreşte: Denis Alibec şi Junior Morais. Cu ambii a lucrat la FCSB. Şumudică speră acum că va reuşi să-şi convingă noii săi şefi.

”(Vă întâlniţi cu Junior şi cu Denis Alibec cât staţi în ţară?) Fac parte din jucătorii pe care eu mi-i doresc, dar nu depinde numai de mine. Bine, într-o mare măsură depinde de mine, dar nu sunt singurul care decid. Am un director sportiv, pe Ayhan, care a fost căpitanul lui Besiktas şi lui Galatasaray.

Nu depinde numai de mine. Eu îmi doresc să iau jucători români şi mereu am luat jucători români, fiindcă ei mi-au dat totul, m-au făcut campion, Denis, Junior, şi nu o să uit niciodată... Budescu, Găman... şi eu la rândul meu am încercat să îi ajut”, a declarat Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: sumudicaalibecmorais 

viewscnt
Articole similare