Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a făcut anunţul despre viitorul său imediat după ce a devenit lider în Turcia! "E important". Prima reacţie după victoria din campionat

Marius Şumudică a făcut anunţul despre viitorul său imediat după ce a devenit lider în Turcia! "E important". Prima reacţie după victoria din campionat
Comentarii

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Şumudică, a dat primele declaraţii, după ce a devenit lider în Turcia, provizoriu. De asemenea, tehnicianul român a anunţat că doreşte să rămână la actuala echipă şi aşteaptă prelungirea conducerii.

VIDEO | Gaziantep - Ankaragucu 2-0. Marius Şumudică, lider în Turcia după meciul în care Maxim a marcat

Gaziantep, echipă antrenată de Marius Şumudică, a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Ankaragucu, în etapa a XVII-a a campionatului turc de fotbal.

"Campionatul e un vis pentru noi. Adversarii noştri joacă azi. Noi jucăm cu Sivasspor peste trei zile. Vreau ca jucătorii să se bucure de acest moment. Pentru noi, primul loc acum e ca şi cum am fi câştigat campionatul. Toată lumea se bucură. Când am primit cartonaşul galben, doar am strigat <<Timpul>>. Nu înţeleg. Nu am jignit. Vreau să câştig şi mă agit. Nu e important că am devenit lideri, ci că am adunat 31 de puncte. Azi, suntem lideri, dar adversarele joacă în curând. Vom fi pe locul al treilea sau al patrulea în curând, dar cele 31 de puncte sunt importante pentru noi. Mai avem patru meciuri. Mai avem nevoie de trei jucători", a declarat Marius Şumudică, imediat după ce a devenit lider în Turcia. 

Marius Şumudică a anunţat că vrea să rămână la Gaziantep

Marius Şumudică a primit câteva oferte din Turcia şi zona Golfului, aspect recunoscut pentru Telekom Sport, dar românul doreşte să rămână la Gaziantep. Acum, antrenorul aşteaptă prelungirea contractului: "Nu am pierdut de 16 meciuri oficiale. E foarte important. Am înscris în ultimele 25 de meciuri. E important. Nu vreau să plec! Dedic victoria fanilor. Îi felicit pe jucători. Mă simt norocos. Am un grup foarte bun de jucători. Sper că voi fi aici şi în viitor. Vreau să-i câştig pe toţi jucătorii, nu separ pe nimeni de grup", a mai spus antrenorul român.

De altfel, preşedintele lui Gaziantep a făcut un anunţ important, în urmă cu o săptămână, în privinţa contractului lui Marius Şumudică. 

În urma acestui rezultat, Gaziantep (16 meciuri) a urcat de pe locul 5 pe locul 1 în clasament, cu 31 de puncte (golaveraj +13), la egalitate cu Beşiktaş (15), de pe locul 2 (golaveraj +12). Alanyaspor (16) şi Glatasaray (15) au câte 30 de puncte şi ocupă locurile 3-4, iar Fenerbahce (15) este pe locul 5, cu 29 de puncte.

Cu excepţia formaţiei pregătite de Şumudică, echipele de pe primele locuri nu au evoluat în această etapă.

 
 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica gaziantepturciamarius sumudica turciagaziantep karabukspor 

viewscnt
Articole similare