Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a încercat să dea marea lovitură cu un jucător din Liga 1: "Nu dispun de bugetul necesar pentru a-l transfera"

Marius Şumudică a încercat să dea marea lovitură cu un jucător din Liga 1: "Nu dispun de bugetul necesar pentru a-l transfera"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Şumudică, nu şi-a ascuns niciodată aprecierea pentru Denis Alibec şi Constantin Budescu, după ce împreună au cucerit titlul la Astra. Mai mult, tehnicianul a recunoscut că a încercat să-l transfere pe atacant, dar nu a reuşit.

Marius Şumudică a dorit să-l transfere pe Denis Alibec

Tehnicianul care antrenează în Turcia se declară un mare admirator al lui Denis Alibec, care are permisiunea Astrei de a părăsi formaţia din Giurgiu, în această vară. Fosta campioană a României nu a reuşit să obţină licenţa pentru Europa şi îi poate pierde pe Constantin Budescu şi Denis Alibec. 

Marius Şumudică şi-ar fi dorit să-l transfere în Turcia pe Denis Alibec, dar mutarea ar fi imposibilă: ”Alibec este un jucător care se naşte rar, are calitate mare de tot. Dacă l-ai câştigat ceea ce poate să-ţi dea înapoi este înzecit în fotbal. Trebuie să fii atât de dibaci cât să-l câştigi sufleteşte. Pentru mine Alibec este numărul 1 ca şi atacant, ceva extraordinar.

L-am avut, ştiu ce poate. Îmi doresc din tot sufletul să plece. Eu am tot încercat, dar nu dispun de bugetul necesar pentru a-l transfera. Mi-aş dori mâine să lucrez cu Alibec, dar din păcate nu ne permitem să lucrăm cu Alibec", a spus Şumudică, pentru AntenaSport.

"Probabil că acesta este ultimul meu sezon la Astra, dacă voi fi lăsat să plec, cu siguranţă. Vreau să joc şi eu în cupele europene şi cred că încă mai am multe de spus în fotbal", a declarat Denis Alibec, după ce a marcat împotriva fostei sale echipe, FCSB. 

Afla mai multe despre: marius sumudicaastradenis alibec 

viewscnt
Articole similare