Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a plecat din România! Este pregătit de noua echipă: ”Nu o să fie uşor, dar am relaţii bune”

Marius Şumudică a plecat din România! Este pregătit de noua echipă: ”Nu o să fie uşor, dar am relaţii bune”
Comentarii

Marius Şumudică a plecat, azi, din România spre noua lui echipă, Al-Raed.

Marius Şumudică a plecat din România! Este pregătit să facă treabă bună la noua echipă: ”Nu o să fie uşor, dar am relaţii bune”

Marius Şumudică (51 de ani) este în plină campanie de achiziţii la echipa saudită Al-Raed, cu care îşi propune obiective îndrăzneţe în sezonul 2022-2023.

Antrenorul român a părăsit, azi, România. La aeroport a declarat: ”Am nevoie să cunosc jucătorii, aşa e când schimbi echipe. Nu o să fie uşor, sunt 8 străini în lot, trebuie să-i cunoşti pe fiecare şi sper să îi câştig cât mai repede, fiindcă asta e unul dintre atuurile mele.

Nu (n.r. nu e greu de lucrat cu jucătorii din Arabia). Depinde, trebuie să le respecţie obiceiurile. Dacă te comporţi ca atare şi le respecţi obiceiurile şi esti ok cu ei, eşti prietenul lor. 

Am avut relaţii extraordare, eu şi acum am relaţii, încă mă sună jucătorii de la Shabab. Asta nu mă face decât să fiu mândru că am rămas şi ne-au respectat. 

Eu, în general, mă înconjor de români, atât din punct de vedere al staff-ului, cât şi al jucâtorilor. Îmi place să am jucători român şi să îi ajut, fiindcă atunci când îi ajut şi ei mă ajută pe mine. Eu sunt adeptul în a da ceva pentru a primi ceva, ei, aşa am făcut cu mulţi jucători chiar dacă ei erau catalogaţi ca fiind capricioşi”. 

În sezonul trecut, Marius Şumudică a pregătit trei echipe: campioana României CFR Cluj (15 meciuri), Yeni Malatyaspor, retrogradată în liga a doua din Turcia (16 meciuri) şi Al Shabab, locul 4 în Arabia Saudită (11 meciuri).

Marius Şumudică a avut un al doilea mandat bun la Al-Shabab, cu şase victorii în cele 11 meci în care a pregătit echipa.

Au mai fost două remize, câte una în grupele Ligii Campionilor Asiei şi în campionat, şi două înfrângeri, una în semifinalele Cupei Regelui şi alta în campionat.

Afla mai multe despre: marius sumudicaal raed 

viewscnt
Articole similare