Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a răspuns după atacul necruţător al lui Cornel Dinu: „Lucruri ieftine! El n-a mai antrenat de pe vremea Cupei Cupelor”

Marius Şumudică a răspuns după atacul necruţător al lui Cornel Dinu: „Lucruri ieftine! El n-a mai antrenat de pe vremea Cupei Cupelor”

Fotbal intern

Comentarii

După ce a fost atacat de Cornel Dinu, Marius Şumudică a ţinut să-i ofere o replică solidă fostului mare fotbalist.

Marius Şumudică a răspuns după atacul necruţător al lui Cornel Dinu: „Lucruri ieftine! El n-a mai antrenat de pe vremea Cupei Cupelor”

„Dacă nu aş apela la serviciile celor de la Google, mi-ar fi foarte greu să-mi aduc aminte chiar vag de când n-a mai antrenat cel căruia lumea fotbalui îi spune “Procuroru’”. Trec peste jignirea de joasă speţă cu pocirea numelui meu, dar în timp ce “Şoşodică” e liber de contract de doar vreo lună şi ceva, “Procuroru’” cred că nu mai antrenează de pe vremea defunctei Cupa Cupelor!

Ca şi în alte cazuri, vreau să-i amintesc domnului Cornel Dinu că am un palmares bunicel, zic eu. Sunt campion cu Astra Giurgiu, am dus această echipă în primăvara europeană a Europa League, învingând de două ori un colos financiar din Premier League, West Ham, şi ieşind din grupe cu adversari precum Roma, Plzen sau Austria Viena, am jucat cu Shabab în Liga Campionilor Asiei, am fost cu Gaziantep în primele 3 din Turcia, prima oară în istoria acestui club şi ar mai fi, dar mai bine mă opresc.

Sincer, am răspuns doar pentru că nu permit să mi se terfelească o carieră pentru care am muncit şi am stat departe de familie şi din respect pentru staff-ul meu şi jucătorii cu care am lucrat. Altfel, nu-mi încărcam sufletul cu asemenea lucruri realmente ieftine”, a spus Marius Şumudică, potrivit Prosport.

Marius Şumudică a fost desfiinţat de Cornel Dinu: „Se oferă peste tot, asta e cerşeală! Dacă-i vezi CV-ul, te sperii, dar el se dă expert”

Cornel Dinu l-a atacat dur pe tehnician, spunând că el de fapt cerşeşte un post de antrenor, neavând oferte concrete de la echipele cu pretenţii. Fostul mare fotbalist de la Dinamo este deranjat de atitudinea lui Şumudică, pe care o consideră una lipsită de educaţie, care lasă de dorit.

„Ce să fac? Mă uit la antrenorul care se oferă peste tot, care vorbeşte despre fotbal... «Şoşodică» ăsta, sau cum îl cheamă. Un băiat foarte reuşit.

Nu are cum să-ţi placă de el, pentru că ce face în ultimul timp este o cerşeală de post de antrenor. Dacă-i vezi CV-ul, te sperii. Dar este expert! Pentru că noi promovăm în România de foarte mult timp, în toate domeniile, fel de fel de personaje şi persoane care, din păcate, nu sunt un exemplu pozitiv nici prin ceea ce spun şi ce ştiu, dar mai ales prin ceea ce fac.

Au nişte «surle» din care creează senzaţie, un anumit interes nefast care nu reprezintă o formă de educaţie, de la comportament până la fotbal. El face parte din această categorie. El nu a avut niciun rezultat, decât campionatul câştigat la Astra, cu conducători şi cu grătare.

Numai la noi în ţară şi poate în Bulgaria mai sunt prezentate ca purtători de mesaje educative nişte personaje sau persoane care, din păcate, sunt nefaste şi nu aduc nimic bun educaţional pentru domeniile respective. Dar sunt zgomotoase, creează senzaţie, rating, să ia banul la populaţie”, a afirmat Dinu la GSP.

Afla mai multe despre: marius sumudicacornel dinuantrenorat 

viewscnt
Articole similare