Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a renunţat la postura de analist TV. Motivul invocat

Marius Şumudică a renunţat la postura de analist TV. Motivul invocat

Fotbal intern

Comentarii

Marius Şumudică a renunţat la postura de analist TV!

Marius Şumudică anunţă că se retrage din rolul de analist TV. Într-un mesaj mai lung, antrenorul îşi motivează decizia şi îşi reafirmă dorinţa de a reveni în fobal pe banca unei echipe.

”Am decis să mă retrag din postura de analist tv! Rămân doar antrenorul Marius Şumudică! Aş vrea să anunţ oficial că am luat astăzi decizia de a mă retrage din postura de analist tv! Pe scurt, profitând de această perioadă de pauză din punct de vedere profesional, am acceptat propunerea de a colabora cu ei din postura de analist tv.

Mi s-a părut şi mi se pare în continuare o experienţă extrem de plăcută, mai ales că am fost coleg de platou cu oameni de mare calitate, atât din punct de vedere profesional, cât şi uman. Am petrecut momente frumoase în studio. Sunt un tip deschis şi acest lucru îmi aduce de multe ori deservicii!

Motivele pentru care am luat acestă hotărâre ţin doar de caracterul şi felul meu de a fi. Sunt un tip deschis, căruia îi place să spună mereu tot ceea ce vede, ce simte şi ce gândeşte într-un anumit moment. Iar din postura de analist tv, simt că această trăsătură a mea îmi aduce numai deservicii.

Poate chiar risc să-mi fac numai duşmani în această lume a fotbalului şi acesta este ultimul lucru pe care şi-l poate dori un antrenor profesionist. Am decis că este mai bine să rămân doar antrenorul Marius Şumudică”, este scris în comunicatul antrenorului.

Marius Şumudică, de-a lungul carierei, le-a antrenat pe Rocar, Inter Gaz, Progersul, Farul Constanţa, Gloria Bistriţa, Rapid, AO Kavala, Astra, FC Braşov, FC Vaslui, 'U' Cluj, Al-Shaab, Concordia, Kayserispor, Al-Shabab, Gazisehir, Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor şi Al-Raed.

Afla mai multe despre: marius şumudicăanalist tvliga iantrenor 

viewscnt
Articole similare