Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a revenit cu un mesaj, la o zi după ce a ajuns pe ultimul loc în Turcia! "Nu mă voi ascunde, nu am făcut-o niciodată şi nu o fac nici acum"

Marius Şumudică a revenit cu un mesaj, la o zi după ce a ajuns pe ultimul loc în Turcia! "Nu mă voi ascunde, nu am făcut-o niciodată şi nu o fac nici acum"
Comentarii

Marius Şumudică a revenit cu o promisiune pentru fani, după ce echipa a ajuns într-o situaţie infernală în Super Lig.

Yeni Malatyaspor a ajuns la cinci meciuri fără victorie în campionatul Turciei. În etapa cu numărul 19, echipa antrenată de Marius Şumudică a fost învinsă de Fenerbahce, scor 2-0. 

"Salutare tuturor fanilor lui Malatya şi tuturor faniilor fotbalului. Nu mă voi ascunde, nu am făcut-o niciodată şi nu o fac nici acum. Am cele mai bune intenţii. E un moment dificil, dar lucrăm pentru a întoarce soarta în favoarea noastră. Să sperăm că Anul Nou o să aducă ce ne-a lipsit în 2021", a scris Marius Şumudică pe Twitter.

Cu o zi înainte, antrenorul român era dezamăgit la finalul ultimei înfrângeri. 

"A fost un meci dificil. Am jucat împotriva unei echipe puternice din Turcia. Au jucat mai bine decât noi. Am făcut ce am putut mai bine. Ei au avut oportunitatea de a se pregăti cu o zi în plus faţă de noi. Când joci constant cu 11-12 fotbalişti, e dificil să-i recuperezi la 48 de ore. Am avut şanse în prima reprize, dar nu am reuşit să marcăm.

Nu vreau să mai vorbesc. Nu vreau să mă plâng. Asta e echipa noastră, nu se poate compara cu Fenerbahce. Acesta e rezultatul", a susţinut tehnicianul român, conform presei din Turcia. 

  • 2 remize şi 3 înfrângeri sunt ultimele rezultate ale lui Şumudică în Super Lig. 

Marius Şumudică a ajuns pe ultimul loc în Turcia cu Yeni Malatyaspor

Yeni Malatyaspor, antrenată de Marius Şumudică, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Fenerbahce, într-un meci din etapa a XIX-a a campionatului Turciei. Golurile au fost marcate de Novak (10) şi Pelkas (74).

În clasament, Yeni Malatyaspor se află pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

Fenerbahce este pe locul 4, cu 32 de puncte. Lider este Trabzonspor, cu 46 de puncte, Konyaspor este pe 2, cu 36 de puncte, iar pe 3 este Istanbul Başakşehir, cu 33 de puncte.

Afla mai multe despre: marius sumudicayeni malatiaspor 

viewscnt
Articole similare