Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a revenit încrezător în Turcia: "Au făcut o treabă bună. Când Fatih Terim a fost externat, l-am sunat"

Marius Şumudică a revenit încrezător în Turcia: "Au făcut o treabă bună. Când Fatih Terim a fost externat, l-am sunat"

Fotbal

Comentarii

Tehnicianul echipei Gaziantep FK, Marius Şumudică, a declarat pentru beIN Sports că Turcia “a făcut o treabă bună” în ceea ce priveşte lupta cu coronavirusul şi că el l-a contactat pe Fatih Terim după ce acesta s-a vindecat de Covid-19.

Tehnicianul celor de la Gaziantep, Marius Şumudică, s-a întors în Turcia pe 6 mai, după ce a revenit din România, şi stă în carantină timp de 14 zile. Acesta a mai declarat că se simte pe jumătate turc.

Cred că Turcia a făcut o treabă bună în lupta cu coronavirusul. Întorcându-mă aici mi-am asumat un risc din punct de vedere al sănătăţii mele. Nu ieşisem din casă 55 de zile, dar fotbalul este pentru mine cel mai important. Trebuie să ne adaptăm şi să continuăm sezonul. Am încredere în Ministerul turc al Sănătăţii, în federaţie, guvern şi preşedinte. Vor lua cea mai bună decizie şi aceasta va fi, după părerea mea, să continuăm. Atunci când Fatih Terim a fost externat m-am numărat printre cei care l-au sunat. Sunt bucuros că s-a făcut bine. Le doresc tuturor numai bine. În acelaşi timp, trebuie să învăţăm să trăim cu asta”, a afirmat tehnicianul.

Şumudică a precizat că oamenii trebuie să fie educaţi în ceea ce priveşte lupta cu coronavirusul. “Evident că la meciuri vor exista contacte. Până la urmă, nu jucăm tenis sau şah. Eu cred că alegerea cea mai bună este educarea oamenilor. Noi am fi putut să organizăm fotbalul într-un loc, izolaţi. Ar fi fost mai uşor să facem testele, să mergem la meciuri şi să ne întoarcem la hotel. Cu educaţia necesară, vom trece peste această perioadă într-o lună şi jumătate. (…) Eu mă simt încă de acum pe jumătate turc. Am solicitat cetăţenia turcă. Dacă aş fi stat acasă nu aş fi avut unele probleme, dar mi-am dorit să revin într-o ţară pe care o iubesc şi să termin sezonul”, a conchis Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare