Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a semnat cu Yeni Malatyaspor şi a fost prezentat oficial! | BREAKING NEWS

Marius Şumudică a semnat cu Yeni Malatyaspor şi a fost prezentat oficial! | BREAKING NEWS

Campionate

Comentarii

Marius Şumudică (50 de ani) a semnat cu Yeni Malatyaspor. Clubul turc a anunţat oficial numirea antrenorului, vineri, într-o postare pe reţelele sociale.

Marius Şumudică a semnat cu Yeni Malatyaspor! OFICIAL

Marius Şumudică e noul antrenor de la Yeni Malatyaspor. Presa din Turcia a anunţat încă de joi, 7 octombrie, că Şumudică a bătut palma cu clubul din Superligă, iar vineri totul a devenit oficial. Cei de la Malatyaspor au anunţat numirea antrenorului român printr-o postare pe reţelele sociale şi un mesaj de bun venit.

Şumudică a semnat pe câteva luni cu Yeni Malatyaspor: "Clubul nostru a ajuns la un acord cu antrenorul român Marius Şumudică până la finalul sezonului. Îi urăm bun venit lui Marius Şumudică şi staffului său. Vă dorim succes!", se arată în comunicatul celor de la Malatyspor.

Yeni Malatyaspor ocupă locul 17 în clasamentul din Superliga turcă.

Până să ajungă la Yeni Malatyaspor, Marius Şumudică le-a mai antrenat în Turcia pe Kayserispor, din vara lui 2017 până în mai 2018, pe Gaziantep FK , din iunie 2019 până în ianuarie 2021, dar şi pe Rizespor. La Rize, Şumudică a avut cel mai scurt mandat, din ianuarie până în martie 2021.

  • 2 - două trofee are Marius Şumudică în palmares ca antrenor, titlul în Liga 1 şi Supercupa României cu Astra

Afla mai multe despre: marius sumudicaoficialyeni malatyaspor 

viewscnt
Articole similare