Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a tunat după ce a pierdut la scor de neprezentare în Turcia: "Am muncit pentru nimic toată săptămâna. Ruinează fotbalul!"

Marius Şumudică a tunat după ce a pierdut la scor de neprezentare în Turcia: "Am muncit pentru nimic toată săptămâna. Ruinează fotbalul!"

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Şumudică, a fost nemulţumit de arbitraj, după ce a pierdut cu 3-0 în faţa lui Besiktas.

Formaţia Gaziantep FK, antrenată de Marius Şumudică şi la care evoluează Alin Toşca şi Alexandru Maxim, a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0, de echipa Beşiktaş, în etapa a XXI-a a campionatului Turciei. Golurile au fost marcate de Yilmaz ’52 (penalti), Boateng ’70 şi Lens ‘90+5.

Şumudică a acuzat faza primului gol marcat din penalty de Besiktas şi a atacat arbitrajul video: "Am jucat bine în prima repriză, pe care am terminat-o cu 0-0. În a doua repriză a fost un penalty acordat greşit, e de neînţeles. Mi-a lăsat un gust amar. Am o părere solidă despre VAR. VAR ruinează fotbalul! Nu pot înţelege care e motivul. Nu ne-a fost acordat golul cu Fenerbahce, un penalty azi... Jucătorul meu nu a avut mâna depărtată de corp, dar el a dat penalty. Am muncit pentru nimic toată săptămâna. Cel mai bun de pe teren ar trebui lăsat să câştige. Nu ştiu dacă se mai poate continua cu VAR în acelaşi stil. Se poate?", a declarat antrenorul român. 

Gaziantep FK ocupă locul nouă în clasament, cu 27 de puncte, în timp ce Beşiktaş este pe şapte, cu 36 de puncte.

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepbesiktas gaziantep 

viewscnt
Articole similare