Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, achiziţie de ultim moment: ”Astăzi m-am decis!”

Marius Şumudică, achiziţie de ultim moment: ”Astăzi m-am decis!”
Comentarii

Marius Şumudică a adus prima victorie a sezonului la Gaziantep, vineri, după ce echipa sa a trecut de Istanbulspor, scor 2-0, pe teren propriu.

Golurile celor de la Gaziantep au fost marcate e către Drăguş (min. 74) şi Ajeti (min. 90+5).

Marius Şumudică se mută la Gaziantep

În urma acestui rezultat, Gaziantep a reuşit să părăsească ultimul loc şi a urcat pe 18, cu 3 puncte. Rămâne un drum dificil de parcurs către salvarea de la retrograre în acest sezon, însă Marius Şumudică este optimist.

Pentru Gaziantep, a fost prima victorie după mai bine de şapte luni! Ultimul succes avusese loc tot acasă, contra celor de la Hatayspor, scor 4-1, pe 1 februarie, cu cinci zile înainte de cutremurele care au ”măturat” Turcia la începutul acestui an.

Imediat după meci, Marius Şumudică a declarat că a decis să-şi cumpere un apartament la Gaziantep, deoarece oraşul şi clubul i-au intrat definitiv la suflet şi nu vrea să mai plece prea curând.

”Am luat, azi (n.r. - vineri), o decizie: îmi voi cumpăra un apartament la Gaziantep. Pentru că este oraşul meu. Acum 3 ani, nu am pierdut niciun meci acasă.

Bineînţeles, norocul a fost de partea noastră astăzi, noile transferuri au adus un plus echipei, au jucat cu sufletul şi pentru mine.

Desigur a fost o victorie foarte grea, la şapte luni de la cutremur. Sper că am făcut o mulţime de oameni fericiţi. Dacă echipa este agresivă precum sunt eu, putem rămâne cu uşurinţă în prima ligă, pentru că avem o echipă foarte bună.

Chiar am plâns când ajuns în faţa suporterilor, deoarece am avut rezultate foarte bune aici. Dacă aş fi rămas la echipă, am fi jucat în Europa League”, a declarat Marius Şumudică la conferinţa de presă de după meciul cu Istanbulspor.

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepturciaistanbulspor 

viewscnt
Articole similare