Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, acid după victoria CFR-ului: "Mai terminaţi cu criticile! Ce emoţii să am? Nu vreau să facă băieţii bătături din degajări!"

Marius Şumudică, acid după victoria CFR-ului: "Mai terminaţi cu criticile! Ce emoţii să am? Nu vreau să facă băieţii bătături din degajări!"

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică (50 de ani), antrenorul CFR-ului, a reacţionat la finalul meciului câştigat cu 3-2 împotriva FCU Craiova 1948, în etapa de debut a noului sezon din Liga 1.

Reacţia lui Marius Şumudică după debutul cu victorie în noul sezon de Liga 1: "Mai terminaţi cu criticile!"

Şumudică a spus că nu a avut emoţii pentru că echipa sa a avut multe şanse de a marca şi a spus că nu e genul de antrenor care să joace un fotbal închis. Antrenorul a vorbit şi despre arbitraj şi a reclamat un penalty neprimit de elevii săi şi a spus că prin jocul ofensiv vrea să atragă lumea la stadion.

În plus, Marius Şumudică a avut un mesaj şi pentru cei care l-au criticat: "Ce emoţii să ai când ai câte 13, 14 situaţii? Mă uitam acum, am avut peste 120 de atacuri, 89 periculoase, iar adversarii 60. Eu am fost atacant! Pregătesc echipa să marcăm, nu ajungem întâmplător acolo. Nu jucăm lungă şi pe a doua. Am luat două goluri din faze fixe, e o lipsă de responsabilitate, va trebui să reglăm asta. Am avut şi un penalty clar, la Camora. Şi FCSB, ieri, au avut penalty în minutul 3. Mai clar că ăsta... e ca lumina zilei. Radu Petrescu e un arbitru bun.

Eu nu sunt adeptul fotbalului închis, nu vreau să câştig cu 1-0, îmi doresc să câştig cu un gol mai mult decât adversarul.

La ce am văzut până acum, CFR Cluj chiar joacă un fotbal plăcut ochiului, sper să aducem cât mai multă lume la stadion. Eu nu sunt tipul să mă închid, peste tot pe unde am fost. 28 de meciuri consecutive am marcat, la Gaziantep, n-am pierdut acasă un an. Sper să fac şi din această echipă una care să joace un fotbal plăcut. Nu vreau să facă băieţii bătături pe laba piciorului numai din degajări. Încă avem lacune, am luat goluri numai din centrări, trebuie să reglăm asta. CFR va fi echipa care va avea un cuvânt greu de spus în lupta pentru titlu.

Încercăm să aducem un vârf de atac. Lumea să vorbească şi despre faptul că a intrat Păun în dreapta, l-am mutat pe el în stâng şi pe Petrila în dreapta, iar Păun a centrat şi a Petrila a marcat la golul doi. Astea sunt ale lui Şumudică. Mai terminaţi cu criticile!", a spus Marius Şumudică, la Telekom Sport.

CFR Cluj - FCU Craiova 1948 3-2, în Liga 1

Campioana CFR Cluj a debutat cu victorie în noul sezon al Ligii I, după ce a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-2), echipa FCU Craiova, nou promovată în prima ligă.

Pentru CFR Cluj au marcat Deac '10, Tahiri '12 şi Petrila '75, iar pentru FCU Craiova au punctat Bauza '22 şi Baeten '33

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Ciobotariu, Graovac, Latovlevici (Camora '63) - Deac, Hoban (Rodriguez '64), Tahiri (Costache '83)- Petrila, Omrani (Debeljuh '77), Chipciu (Păun '63). Antrenor: Marius Şumudică

FCU Craiova: Gremsl - Negru (Paramatti '88), Diallo, Kovacic, Huyghebaert - Asamoah, D. Albu (Albu '73), R. Baeten - R. Răducanu (Vieira '73), C. Bălan (Achim '62), Bauza. Antrenor: Adrian Mutu

Afla mai multe despre: marius sumudicacfr clujreactieliga 1victorie 

viewscnt
Articole similare