Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, antrenorul anului în Turcia. "Este o mare onoare!"

Marius Şumudică, antrenorul anului în Turcia. "Este o mare onoare!"

Fotbal

Comentarii

Marius Şumudică a reuşit să câştige titlul pentru cel mai bun antrenor al anului din Turcia.

Marius Şumudică a câştigat un nou premiu în Turcia

Antrenorul echipei Gaziantep, Marius Şumudică a câştigat premiul pentru cel mai bun antrenor al anului din Turcia. Tehnicianul de 49 de ani a primit acest premiu oferit de cei de la Futbol Arena.

Întrebat de cei de la GSP despre performanţa pe care a reuşit-o, Şumudică a răspuns că este foarte onorat şi le-a mulţumit celor implicaţi în fotbalul turc.

"E o onoare! Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor implicaţi în fotbal din Turcia. Personal, e şi un progres, pentru că în Arabia Saudită am ieşit pe locul 3 tot într-un astfel de clasament.

Cu aceste lucruri rămâi în viaţă, nu cu banii, care sunt trecători. Sunt extrem de fericit! Înseamnă că munca mea din fiecare zi este răsplătită.", a declarat Marius Şumudică pentru sursa citată.

 

Gaziantep este pe locul 4, sub comanda lui Şumudică şi are 27 de puncte în 14 partide. Echipa are un parcurs foarte bun cu 4 victorii la rând şi doar o înfrângere până acum, în acest sezon. Echipa antrenată de tehnicianul român poate urca pe locul 3, deoarece ar un meci în minus faţă de Antalyaspor, echipă care are tot 27 de puncte.

Afla mai multe despre: marius şumudică gaziantep turcia 

viewscnt
Articole similare