Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică anunţă întăriri la CFR: ”Avem nevoie de un atacant pentru competiţiile europene”

Marius Şumudică anunţă întăriri la CFR: ”Avem nevoie de un atacant pentru competiţiile europene”

CFR Cluj

Comentarii

În conferinţa de presă dinaintea duelului cu Borac Banja Luka, Marius Şumudică a discutat despre transferurile de care mai are nevoie formaţia sa.

CFR Cluj va debuta în noul sezon marţi seara, în primul tur al preliminarilor Champions League, împotriva Borac Banja Luka. Va fi şi primul meci oficial pentru Marius Şumudică pe banca ardelenilor, iar acesta va spera că poate începe cu dreptul mandatul din Gruia.

Înaintea debutului său, noul tehnician al CFR-ului a discutat despre întăririle pe care le-ar mai dori. După plecarea lui Rondon, care ar fi făcut un gest de neiertat în ochii lui Şumudică, fostul antrenor al lui Rizespor a anunţat că va mai avea nevoie de un atacant, care să poate da goluri la cel mai înalt nivel.

Marius Şumudică anunţă întăriri la CFR

”Din punct de vedere cantitativ suntem ok, avem un lot cu care putem face faţă pe doua fronturi. Mă refer la campionatul intern şi la Cupa României, dar cu siguranţă mai avem nevoie de încă doi jucători maxim. Unul deja a sosit azi, al doilea... Mă refer la un atacant, trebuie să ne acoperim postul de atacant pentru că avem nevoie să marcăm goluri.

În competiţiile europene nu ai timp, e foarte dificil. În 180 de minute trebuie să dai totul şi să elimini adversarul, mai ales că anul viitor UEFA va introduce această regulă când golul în deplasare nu va mai conta şi atunci indiferent, câştigi 1-0 acasă şi  pierzi 2-1, nu mai eşti calificat”, a declarat Marius Şumudică.

Partida tur dintre CFR Cluj şi Borac Banja Luka va avea loc marţi, de la ora 20:00, şi poate fi urmărită în direct, în format Live Text, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: cfr clujcfr banja lukaborac banja lukalive cfr banjamarius şumudicătransferuri cfr 

viewscnt
Articole similare