Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, contrazis! Antrenorul intermiar de la Rizespor: "Nu ne-a dat indicaţii prin Zoom, nu a stabilit tactica!"

Marius Şumudică, contrazis! Antrenorul intermiar de la Rizespor: "Nu ne-a dat indicaţii prin Zoom, nu a stabilit tactica!"

Campionate

Comentarii

Marius Şumudică (49 de ani) n-a stat pe bancă la succesul lui Rizespor, noua sa echipă, împotriva fostei sale formaţii, Gaziantep FK. Rize a bătut cu 3-0, iar antrenorul român şi-a asumat din merite, dar şi presa din Turcia a scris despre implicare sa, însă tehnicianul intermar care a stat pe banca tehnică a contrazis declaraţiile făcute de Şumudică.

Şumudică a preluat-o pe Rizespor chiar înaintea meciului cu Gaziantep FK, fosta sa echipă, iar presa din Turcia, dar şi antrenorul român, a vorbit despre cum s-a implicat în rezultatul final al meciului. Doar că tehnicianul care asigură interimatul şi a stat pe banca tehnică a spus că nu e adevărat că Marius Şumudică le-a ţinut jucătoril şedinţe pe zoom şi că nu le-a promis acestora o primă.

“Am jucat contra lui Gaziantep într-o conjunctură extrem de dificilă, cu 9 jucători absenţi din cauza coronavirusului, a fost un efort extraordinar. După meci, au apărut informaţii conform cărora Şumudică ne-a dat indicaţii prin zoom, a stabilit tactica şi a promis prime jucătorilor. Noi ştim că nu e adevărat.

Sunt ştiri care ne-au desconsiderat munca noastră, am fost afectaţi. Nu cred că au fost ştiri lansate de Şumudică. Pentru că niciun antrenor nu ar putea avea o părere atât de proastă despre meseria lui. Eu lucrez de 21 de ani ca antrenor, această meserie are valorile ei”, a spus Ersin Aka, antrenor interimar la Rizespor, citat de Ajansspor.

Afla mai multe despre: marius sumudicaantrenorrizesporersin aka 

viewscnt
Articole similare