Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, criză de nervi după un nou eşec la Gaziantep: ”Dacă cineva ţipă mai tare la TV, poate schimba deciziile arbitrului”

Marius Şumudică, criză de nervi după un nou eşec la Gaziantep: ”Dacă cineva ţipă mai tare la TV, poate schimba deciziile arbitrului”

Fotbal

Comentarii

Marius Şumudică (53 de ani) a bifat o nouă înfrângere la Gaziantep, iar ”scaunul” său se clatină serios.

Gaziantep a fost învinsă de Antalyaspor, scor 0-1, luni, într-o partidă din etapa a 28-a din Superliga Turciei, iar situaţia din clasament devină critică pentru formaţia lui Marius Şumudică.

Marius Şumudică, într-o situaţie dificilă la Gaziantep

În urma acestei înfrângeri, Gaziantep rămâne pe locul 18, retrogradabil, cu doar 28 de puncte adunate în 28 de etape. 

Dacă ar fi reuşit să câştige meciul cu Antalyaspor, Gaziantep ar fi urcat până pe locul 14, la egalitate cu Konyaspor, dar cu un golaveraj superior.

Nu s-a întâmplat acest lucru, iar comunitate din Gaziantep ”stă pe un butoi cu pulbere”. Fanii îi cer demisia antrenorului român, în timp ce şefii echipei se gândesc serios la opţiunile pe care le au, pentru a salva echipa de la o retrogradare ruşinoasă.

Imediat după meci, Marius Şumudică a contestat dur arbitrajul, reclamând faptul că nu a primit o lovitură de la 11 metri, la o fază în care a fost implicat conaţionalul Alexandru Maxim.

  • Florin Niţă, Alexandru Maxim şi Denis Drăguş au fost titulari la Gaziantep, în acest duel.

Dacă cineva ţipă mai tare la televizor, poate schimba deciziile arbitrului. Astăzi, trebuia acordat un penalty la Maxim.

Dacă s-a cerut intervenţia VAR-ului, atunci este clar că era o fază de penalty. Cu toate acestea, arbitrul nu a acordat nimic.

De ce? Pentru că Gaziantep este o echipă care nu vorbeşte despre arbitri. Consider că am fost dezavantajaţi de arbitraj”, a declarat Marius Şumudică, imediat după înfrângerea cu Antalyaspor.

Afla mai multe despre: sumudicaantalyasporgaziantepsuperligturcia 

viewscnt
Articole similare