Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică dă lovitura carierei. Antrenorul semnează cu un club uriaş şi face un transfer istoric din Liga I. Îl ia pe "favoritul" lui Becali

Marius Şumudică dă lovitura carierei. Antrenorul semnează cu un club uriaş şi face un transfer istoric din Liga I. Îl ia pe "favoritul" lui Becali

Fotbal

Comentarii

Marius Şumudică s-a despărţit, la finalul lunii trecute, de CFR Cluj, însă acum este foarte aproape de a semna cu o nouă echipă.

Marius Şumudică a avut parte de un start perfect de sezon în Liga I. După Supercupa României pierdută în faţa Universităţii Craiova, antrenorul a înregistrat şase victorii în primele şase etape disputate în campionat şi i-a dus pe ardeleni pe prima poziţie în clasament. Însă rezultatele din preliminariile cupelor europene i-au fost fatale antrenorului în vârstă de 50 de ani.

Cu un start ezitant în primul tur al preliminariilor Ligii Campionilor, când a fost la un pas de eliminare în dubla manşă cu Borac Banja Luka, CFR Cluj a mers mai departe, graţie unui gol marcat de Chipciu în reprizele de prelungiri, apoi, în faza următoare, a dat peste Lincoln Red Imps, din Gibraltar.

Marius Şumudică dă lovitura carierei. Antrenorul semnează cu un club uriaş şi face un transfer istoric din Liga I. Îl ia pe "favoritul" lui Becali

N-au fost probleme în faţa campioanei Gibraltarului, astfel că ardelenii au ajuns în turul trei preliminar, unde au dat peste Young Boys. Elveţienii s-au impus fără probleme, intrând, ulterior, în grupele Ligii Campionilor. În urma înfrângerii suferite în dubla manşă, CFR Cluj a picat în play-off-ul Europa League, unde a fost umilită de Steaua Roşie Belgrad.

După înfrângerile suferite în meciurile cu sârbii, scoruri 0-4 şi 1-2, Marius Şumudică a fost demis cu scandal de pe banca tehnică a campioanei României. În locul său a venit Dan Petrescu, însă, acum, antrenorul de 50 de ani este foarte aproape de a semna cu o nouă echipă.

Conform presei din Arabia Saudită, Marius Şumudică este marele favorit al conducătorilor lui Al Ahli Jeddah pentru preluarea băncii tehnice. De altfel, un impresar arab, Majeashi Abdullah, a venit special la Bucureşti pentru a stabili ultimele detalii cu antrenorul român.

"El are în continuare un CV bun, aşa că rămâne interesant pentru cluburile saudite" , a dezvăluit Majeashi Abdullah.

În plus, impresarul saudit e pregătit să-l ia în fotbalul arab şi pe Hervin Ongenda. Fotbalistul de la FC Botoşani a fost dorit insistent de Gigi Becali, în vara acestui an, însă francezul a refuzat salariul lunar de 20 de mii de euro oferit de FCSB. Astfel, Ongenda poate ajunge acum să colaboreze cu Marius Şumudică, Al Ahli Jeddah fiind una dintre echipele interesate de serviciile fotbalistului francez.

  • În sezonul 2018/2019, Marius Şumudică a mai antrenat în campionatul Arabiei Saudite, când a ocupat banca tehnică a lui Al Shabab
  • 650 de mii de euro valorează Hervin Ongenda pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: marius sumudicafcsbbecali 

viewscnt
Articole similare