Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică dă marea lovitură după plecarea de la Gaziantep. Surpriză TOTALĂ. Antrenorul român, ofertă incredibilă: "E incomparabil financiar"

Marius Şumudică dă marea lovitură după plecarea de la Gaziantep. Surpriză TOTALĂ. Antrenorul român, ofertă incredibilă: "E incomparabil financiar"
Comentarii

Marius Şumudică s-a despărţit, duminică, de Gaziantep, echipă pe care a lăsat-o pe locul 4 în campionatul Turciei.

Un an şi jumătate a trecut de când Marius Şumudică a preluat-o pe Gaziantep. Cu antrenorul român pe banca tehnică, echipa a încheiat stagiunea anterioară pe locul 8 în clasament, astfel că şefii clubului au mers în continuare pe mâna lui Marius Şumudică. Iar actualul sezon a fost peste aşteptările tuturor.

Gaziantep a produs surpriză după surpriză şi, cu Alexandru Maxim şi Alin Toşca oameni de bază în primul 11, a ajuns chiar pe prima poziţie în clasament, peste granzii Turciei, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahce sau Istanbul BB. După 17 etape disputate, Gaziantep se află pe locul 4 în campionatul Turciei, la doar trei lungimi în spatele liderului Beşiktaş.

Marius Şumudică dă marea lovitură după plecarea de la Gaziantep

În ciuda rezultatelor extrem de bune pe care le are echipa, şefii clubului au decis să renunţe la serviciile lui Marius Şumudică. De altfel, după ultimul meci disputat, cele două părţit şi-au aruncat cuvinte dure în spaţiul public. Astfel, la doar o zi distanţă de la eşecul, scor 1-2, de la Sivasspor, Gaziantep a anunţat, printr-un comunicat oficial, că s-a despărţit, de comun acord, de Marius Şumudică.

Neînţelegerile au pornit de la contractul antrenorului român. Înţelegerea iniţială pe care Marius Şumudică o avea cu echipa din Turcia expira în luna iunie, iar oferta de prelungire primită din partea şefilor lui Gaziantep n-a fost tocmai pe placul antrenorului român. Turcii i-au cerut lui Şumudică să renunţe la 10% din salariul anual pe care îl are de 600 de mii de euro şi să semneze un nou contract până în 2023.

Evident că antrenorul român n-a acceptat oferta venită din partea şefilor lui Gaziantep, iar cele două părţi s-au despărţit, totul chiar spre bucuria fanilor echipei, în ciuda rezultatelor foarte bune pe care clubul le-a avut în actualul sezon

Însă plecarea de la Gaziantep nu este tocmai o veste rea pentru Marius Şumudică. Antrenorul român a fost în discuţii avansate, la finalul lunii trecute, cu oficialii lui Al Shabab şi a recunoscut că este aproape imposibil să mai rămână la Gaziantep şi în sezonul următor. Şumudică este dorit insistent de Al Shabab (Arabia Saudită), pe care a mai pregătit-o în sezonul 2018/2019, dar şi de o altă echipă din Turcia. Acum, antrenorul român este aşteptat să reia discuţiile cu cele două echipe.

"În momentul de faţă, mai am două oferte, una din Turcia şi una din Arabia Saudită. Sunt două oferte incomparabile din punct de vedere financiar. Deocamdată nu mă grăbesc, nu vreau să îmi pierd minţile" , a declarat Şumudică, la finalul lunii trecute, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantep 

viewscnt
Articole similare