Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică dă vina pe jucători după umilinţa cu Steaua Roşie: ”Erorile astea nu pot să le antrenez. Sper că a văzut conducerea cum am pierdut”

Marius Şumudică dă vina pe jucători după umilinţa cu Steaua Roşie: ”Erorile astea nu pot să le antrenez. Sper că a văzut conducerea cum am pierdut”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost umilită de Steaua Roşie Belgrad, scor 4-0, în turul play-off-ului Europa League.

CFR Cluj s-a făcut de râs în Serbia, în turul play-off-ului Europa League. Campioana României a fost spulberată de Steaua Roşie Belgrad, scor 4-0, într-un meci plin de greşeli individuale ale elevilor lui Marius Şumudică.

Ardelenii au jucat sub orice critică şi nu au meritat nimic din meci. Statisticile au fost complet în favoarea sârbilor, iar unele dintre erorile făcute de jucătorii CFR-işti au fost elementare. Denis Ciobotariu a declarat că el crede în continuare în calificare, însă şansele sunt mici pentru clujeni.

În urma partidei, Marius Şumudică a avut un discurs terifiant. Antrenorul campioanei i-a învinuit complet pe jucătorii săi şi a recunoscut că este îi este ruşine de rezultatul de marţi seara. Tehnicianul din Gruia a abordat şi subiectul unei posibile demiteri, deşi a dat de înţeles că nu va lupta pentru slujba sa, în caz că oficialii clujeni vor să se descotorosească de el.

Marius Şumudică dă vine pe jucători după umilinţa cu Steaua Roşie

”Un meci în care am avut o prestaţie ruşinoasă. Este incredibil să faci astfel de erori şi să oferi astfel de cadouri. Astea nu pot să le antrenez eu. Am luat nişte goluri pe greşeli personale. Suntem obosiţi, avem o vârstă mare la echipă, suntem echipa cu cele mai multe meciuri de până acum.

Mie îmi e ruşine ca antrenor pentru ce mi s-a întâmplat. Sper că la fel simt şi jucătorii mei. Erorile pe care le-am făcut nu am cum să le antrenez. Va fi greu în retur. E science fiction, ca să spun aşa. E o echipă care stă foarte bine în teren.

Va fi extrem de greu. Cât trăieşti înveţi ca antrenor.  (n.r. despre demitere) Nu este problema mea. Este problema conducerii. Dar cred că au văzut şi dânşii meciul şi cum am pierdut meciul. Am doi ani contract cu CFR-ul, o să-mi respect contractul, chiar dacă am ofertă din Turcia”, a spus Marius Şumudică, la PRO X.

Afla mai multe despre: cfr clujmarius şumudicăsteaua roşie cfr 

viewscnt
Articole similare