Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, de neoprit în Turcia: ”Sunt diesel, dar apoi devin ca un Ferrari” :)

Marius Şumudică, de neoprit în Turcia: ”Sunt diesel, dar apoi devin ca un Ferrari” :)
Comentarii

Gaziantep a câştigat partida cu Antalyaspor, în etapa a 9-a din SuperLig, scor 1-0.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Nicolas N'Koulou în minutul 71. 

Florin Niţă şi Alexandru Maxim au fost integralişti, în timp ce, Denis Drăguş a fost înlocuit în minutul 85. 

Pentru evoluţiile din acest meci, Niţă a primit nota 7.2, Maxim a fost notat cu 6,6, iar Drăguş a primit nota 7, potrivit specialiştilor Sofa Score. Pentru Gaziantep urmează duelul cu Beşiktaş, din deplasare, programat luni, 30 octombrie, de la ora 19:00.

Şumi a stârnit hohote de râs când a făcut un sprint la marginea terenului înainte ca oaspeţii să execute un aut. De asemenea, antrenorul român a fost de neoprit şi după meci când a făcut show la conferinţa de presă în stilul său caracteristic.

”Cât e amenda (n.r. dacă retrogradează)? Este…, este…, e prea de mult, dar nu este o problemă, am acceptat. Aşa cum clubul mă plăteşte pe mine şi eu am acceptat să plătesc dacă fac greşeli. Dar nu vreau să o iau în direcţia aia, ci să menţin clubul în prima ligă.

Sunt foarte optimist. Dar vreau să mai spun ceva. Cum am spus, eu sunt diesel. Dar apoi sunt ca un Ferrari. Vreau să învăt limba turcă, pentru că îmi place ţara asta, îmi place viaţa de aici. Aşa cum am promis, vreau să-mi cumpăr o casă aici. Asta simt eu în inima mea. Şi familia mea se simte foarte bine în această ţară.

Le promit tuturor, fanilor, şefilor clubului, că Gaziantep va rămâne în prima ligă pentru că am ales jucătorii care trebuie. Toţi jucătorii contribuie însă la performanţe, nu doar Drăguş, Niţă, Morais", a spus Şumudică, potrivit Playsport.

Marius Şumudică, o nouă victorie în Turcia + Cum i-a amuzat pe fanii lui Gaziantep VIDEO

Afla mai multe despre: marius şumudicăgaziantepturcia 

viewscnt
Articole similare