Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, declaraţie de dragoste pentru fanii lui Malatyaspor! ”Voi da tot ce am mai bun pentru a mă asigura că merg acasă fericiţi!”

Marius Şumudică, declaraţie de dragoste pentru fanii lui Malatyaspor! ”Voi da tot ce am mai bun pentru a mă asigura că merg acasă fericiţi!”

Stranieri

Comentarii

După scurta aventură pe banca CFR-ului, Marius Şumudică a semnat cu Malatyaspor.

Antrenorul român a debutat pe banca lui Malatyaspor într-un amical împotriva fostei sale echipe, Gaziantep, scor 0-1. În etapa următoare din Super Lig, Şumi o va înfrunta pe Adana Demirspor, iar antrenorul român a vorbit despre problemele pe care le are la echipă. Marius Şumudică vrea să le inspire jucătorilor săi o atitudine de învingători. 

”Echipa a pierdut ultimele cinci meciuri. Nu este uşor pentru mine şi pentru jucători. Trebuie să dezvoltăm o încredere în noi. Avem jucători de calitate. Trebuie să învăţăm să fim o echipă. Prioritatea noastră este să luăm un punct şi, dacă va fi posibil, şi celelalte două puncte.

Vom juca cu o echipă foarte bună. Adana Demirspor s-a schimbat mult după sosirea lui Vincenzo Montella. Avem timp o săptămână să pregătim meciul. Vom merge să ne luptăm. Este foarte important să luptăm, să fim agresivi”, a spus Marius Şumudică, pentru NTVSpor.

De asemenea, el le-a făcut o declaraţie de dragoste fanilor echipei sale şi a spus că vrea să îi facă fericiţi. 

”Malatyaspor are suporteri care ştiu fotbal şi iubesc acest sport. Ei merită mult mai mult decât ce a fost în ultimele două sezoane. Voi da tot ce am mai bun pentru a mă asigura că merg acasă fericiţi după meciuri şi vor sărbători victoriile alături de familiile lor”, a declarat Marius Şumudică. 

Afla mai multe despre: şumudică-turcia-malatyaspor 

viewscnt
Articole similare