Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, despărţire în lacrimi de Gaziantep! Ce a spus în faţa jurnaliştilor la conferinţa de presă "de adio": "Mi s-a spus că nu vor să mai lucreze cu mine din cauza asta"

Marius Şumudică, despărţire în lacrimi de Gaziantep! Ce a spus în faţa jurnaliştilor la conferinţa de presă "de adio": "Mi s-a spus că nu vor să mai lucreze cu mine din cauza asta"
Comentarii

Marius Şumudică (49 de ani) s-a despărţit de Gaziantep FK şi a organizat o conferinţă de presă "de adio", în timpul căreia i-au dat lacrimile.

Şumudică: "Îi datorez multe lui Gaziantep! A fost o experienţă pe care n-o voi uita!"

Şefii lui Gaziantep FK au decis să renunţe la serviciile lui Marius Şumudică, după un schimb de replici prin intermediul presei pe tema contractului antrenorului. Oficialii clubului turc şi Marius Şumudică au ajuns la un consens pentru o despărţire amiabilă, iar antrenorul care a dus-o pe Gaziantep pe locul trei în clasamentul din Superligă a organizat o conferinţă de presă de adio.

Marius Şumudică nu şi-a putut stăpâni lacrimile în timpul discursului ţinut în faţa jurnaliştilor. "Îi datorez multe lui Gaziantep, mi s-au oferit condiţii foarte bune. Mi s-a spus că nu vor să mai lucreze cu mine din cauza unei glume. Las ceva în urmă şi le doresc să realizeze mai multe lucruri decât au făcut-o cu mine. Ne-am despărţit de comun acord, ne-am strâns mâna, le doresc bafta. Jucătorii ştiu cât de mult ţin la ei şi cât de mult îi respect pe toţi. Perioada de la Gaziantep a fost o experienţă pe care nu o voi uita", a spus Marius Şumudică, citat de presa din Turcia.

"Încerc să-mi dau seama dacă Gazinatep e casa mea sau România", le-a mai spus antrenorul român jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă.



Marius Şumudică o lasă pe Gaziantep FK pe locul patru în clasamentul din Turcia, cu 31 de puncte stârnse în 17 partide, loc de Europa League. La prima partidă fără antrenorul român pe bancă, Gaziantep FK a fost eliminată din Cupa Turciei, de Konyaspor, după ce a pierdut cu 2-1 în faţa fostei echipe a lui Gabi Torje sau Ioan Hora.

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantep fkturciaconferinta de presa 

viewscnt
Articole similare