Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, dezlănţuit la finalul partidei de infarct cu Galatasaray: "Niciodată n-am văzut Galata, la ea acasă, să tragă de timp cum a făcut-o astăzi"

Marius Şumudică, dezlănţuit la finalul partidei de infarct cu Galatasaray: "Niciodată n-am văzut Galata, la ea acasă, să tragă de timp cum a făcut-o astăzi"

Fotbal

Comentarii

Formaţia antrenată de Marius Şumudică, Gaziantep Gazisehir, a remizat pe terenul celor de la Galatasaray Istanbul, duminică seară, scor 3-3, într-o partidă din etapa a 28-a a Super Ligii, după ce a fost condusă cu 1-3.

Marius Şumudică a trăit unul dintre cele mai intense meciuri din cariera sa de antrenor, duminică, pe Turk Telekom Stadyumu din Istanbul. Formaţia sa, Gaziantep, a început foarte bine meciul cu Galatasaray şi a deschis scorul în minutul 17 prin fundaşul Djilobodji. Cu toate acestea, Galatasaray a avut puterea să întoarcă rezultatul în doar 4 minute, până-n pauză, prin Falcao şi Belhanda.

În repriza secundă, Galata a încasat un cartonaş roşu, dar şi-a majorat diferenţa prin Feghouli, în minutul 66. Marius Şumudică şi-a pistonat jucătorii, iar în minutul 78 Twumasi a redus din diferenţa. În minutul 90+4, Gaziantep a avut un gol anulat cu ajutorul tehnologiei VAR, după cinci minute de verrificări. Chiar şi aşa, la ultima fază a meciului, internaţionalul român Alexandru Maxim a scos o lovitură de la 11 metri pe care tot el a executat-o perfect, în minutul 90+14.

"Am făcut un meci imens. Am avut permanent încredere în jucătorii mei. Sunt mulţumit de echipă. Numai o echipă mare reuşeşte la Galatasaray acasă să revină de la 3-1, aşa cum am făcut noi. Am avut gol valabil la 3-2, anulat aiurea, şi am avut la final penalty clar. În viaţa mea nu am văzut Galatasaray, la ea acasă, să tragă aşa de timp cum a facut astăzi", a declarat Marius Şumudică, după terminarea partidei.

În clasament, Gaziantep este pe locul 9, cu 34 de puncte, în timp ce Galatasaray este pe 4, cu 51 de puncte.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare