Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, discurs surprinzător în Turcia după ce a preluat-o pe Rizespor: "Sper să fie la conducerea ţării până când va muri"

Marius Şumudică, discurs surprinzător în Turcia după ce a preluat-o pe Rizespor: "Sper să fie la conducerea ţării până când va muri"
Comentarii

Noul antrenor al lui Rizespor, Marius Şumudică, este un admirator al preşedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan. Antrenorul român e aproape de obţine şi cetăţenia turcă.

Marius Şumudică: "Iubesc Turcia. Este a doua mea casă"

Antrenorul român a fost demis de Gaziantep, dar a revenit rapid în Turcia. Marius Şumudică a semnat cu Rizespor şi e pe cale să obţină şi cetăţenia turcă. Tehnicianul a avut cuvinte de laudă pentru Recep Tayyip Erdogan, căruia i-a urat "să fie la conducerea ţării până când va muri":

"Iubesc Turcia. În alte părţi trebuia să îmi placă baclavaua, aici trebuie să ador ceaiul. Am făcut tot ce a depins de mine ca să primesc paşaportul turcesc în Gaziantep, dar nu mi-a fost oferit. Pot să merg oriunde cu paşaportul din România, nu am nevoie de viză, dar îmi doream să îmi arăt respectul faţă de această ţară. Aici câştig bani, deci aici este sufletul meu! Turcia este a doua mea casă.

Nu m-am întâlnit încă cu preşedintele ţării, dar îl admir. Ajută sportul şi mereu am apreciat ceea ce a făcut pentru Turcia. Am spus că voi fi foarte fericit dacă îl voi putea întâlni vreodată. Sper să fie la conducerea ţării până când va muri", e declaraţia lui Şumudică, preluată de turcii de la Fanatik.

“Dacă va solicita cetăţenia turcă, va fi trecut la evidenţa populaţiei din Rize, nu din Antep. Va fi cetăţean turc la Rize. Sperăm că ne vom înţelege bine şi că nu vor fi probleme. Va creşte populaţia din Rize”, declara, în urmă cu câteva zile, preşedintele clubului Caykur Rizespor, Hasan Kartal.

Rizespor e pe locul 13 în Super Lig, cu 25 de puncte, iar în următoarea etapă va juca împotriva lui Fenerbahce. 

Afla mai multe despre: marius sumudicarizesporgaziantepmarius sumudica cetatean turc 

viewscnt
Articole similare