Experiențe împreună.
You are here:

Marius Şumudică, după debutul perfect cu Malatyaspor: "E nebuneşte cum mă ascultă jucătorii"

Marius Şumudică, după debutul perfect cu Malatyaspor: "E nebuneşte cum mă ascultă jucătorii"
Comentarii

Marius Şumudică a bifat o victorie importantă pe banca tehnică a formaţiei Malatyaspor, la chiar primul său meci oficial, împotriva lui Adana Demirsport, scor 2-0.

Malatyaspor a marcat prin Benjamin Tetteh în minutul 36 şi Simon Deli în minutul 55. Echipa preluată din mers de Şumudică a urcat pe locul zece în campionatul Turciei, cu 12 puncte după primele nouă etape.

După meci, Şumudică a vorbit despre succesul bifat. 

"Nu vreau să fiu eroul care merită toate laudele după acest meci. Vreau să redau echipei agresivitatea şi mentalitatea mea. Vorbesc, de asemenea, şi cu jucătorii. Ei înţeleg foarte bine ce vreau de la ei, strategia pe care am propus-o, filosofia mea. Au înţeles ce sistem de joc vreau şi, am observat din primele două zile, că au înţeles ce vreau de la ei.

Malatyaspor este singura echipă unde am lucrat în Turcia, am mai fost la Kayseri, Gaziantep, Rizespor şi am venit aici, unde e nebuneşte cum mă ascultă şi cum învaţă jucătorii, atunci când vorbesc sau explic un exerciţiu.

Chiar dacă sunt jucători cu experienţă sau trecuţi de 30 de ani, sunt ca tinerii care vor să înveţe ca în şcoală. Simt că avem o relaţie foarte bună, este uşor pentru că au calitate. Este o echipă bună, vreau să creez o familie aici. Rezultatul nu este al meu, este al echipei", a spus Marius Şumudică.

"O echipă fără fani nu are identitate"

"Îmi plac oamenii din Anatolia. Când am venit aici, am venit cu inima deschisă. Ce vreau de la fanii noştri? Doar să vină şi să ne suporte, o echipă fără fani nu are identitate. Îmi place ce văd, la Adana, când sunt 15.000 de oameni pe stadion. 

Chiar dacă echipa pierde, nimeni nu spune nimic rău. Le promit că ne concentrăm la fiecare meci, că echipa noastră va da 100% şi fiecare familie va pleca acasă fericită după meci. Asta se poate întâmpla doar dacă suntem uniţi.

Vreau să spun ceva în final, nu am făcut nimic până acum. Doar am câştigat 3 puncte. Dacă nu câştigăm de fiecare dată, aceste trei puncte nu înseamnă nimic pentru mine", a spus Marius Şumudică pentru canalul de Youtube al celor de la Malatyaspor.

 

viewscnt
Articole similare