Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică este la un pas să fie demis de la Gazientep. Anunţul făcut în Turcia

Marius Şumudică este la un pas să fie demis de la Gazientep. Anunţul făcut în Turcia galerie foto
Comentarii

Marius Şumudică pare să nu mai aibă viaţă lungă la Gaziantep Gazişehir, echipă la care a impresionat în sezonul trecut. În actuala stagiune, echipa la care joacă Alin Toşca, Junior Morais şi Alexandru Maxim nu o duce foarte bine.

După patru etape din Superliga turcă, Gaziantep este pe locul 15, cu doar trei puncte acumulate. În ultima partidă, cea de vineri, Gaziantep a egalat-o pe Trabzonspor în al doilea minut de prelungire, după ce Maxim a transformat un penalty. 

Cotidianul turc Fanatik scrie că Marius Şumudică poate fi demis în orice moment, iar viitorul său va fi discutat chiar în acest weekend. Marele atuu pe care îl are Şumudică sunt fanii lui Gaziantep, care s-au îndrăgostit de antrenorul român, aşa cum recunoştea chiar el. Ultima dovadă de dragoste între antrenor şi fani a fost chiar la partida cu Trabzonspor. Trimis în tribună de arbitrul meciului, Marius Şumudică a dansat de bucurie la finalul partidei, spre deliciul celor aflaţi în tribune

Totodată şi Şumudică are motive pentru a rupe relaţia cu Gaziantep. Tehnicianul român şi-a dorit transferuri importante în vară, însă tot ce a fost adus, a fost adus gratis. Marea nemulţumire a lui "Şumi" este transferul ratat al lui Alibec. Între timp, Alibec a ajuns la Kayserispor. 


Şumudică, scandal uriaş în Turcia. Susţine că cineva a încercat să-l mituiască: ”Mi-au oferit 50.000 de euro”

Marius Şumudică a provocat un nou scandal în Turcia după ce a declarat că un impresat a încercat să-l mituiască, pentru a accepta un transfer la echipa sa, Gaziantep. Antrenorul român susţine că doi agenţi de jucători i-au propus 50.000 de euro pentru a promova un jucător la conducere şi a le transmite că vrea să-l transfere la Gaziantep.

”Săptămâna trecută mi-a fost propus un jucător. Doi manageri din Turcia m-au sunat. Nu accept aşa ceva, pentru că mi-au oferit 50.000 de euro. Au vrut să spun conducerii doar că ”este un bun jucător de fotbal”. Aşa mi-au spus [...] Acest jucător a marcat un gol anul trecut. Cum să-l aduc aici, cum să-mi asum responsabilitatea asta?”, a declarat Marius Şumudică, citat de Anadolu Agency. 

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantep 

viewscnt
Articole similare