Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică explodează şi dă de pământ cu LPF: ”Mai urma să le facă câte o clismă, că în rest aveau de toate!”

Marius Şumudică explodează şi dă de pământ cu LPF: ”Mai urma să le facă câte o clismă, că în rest aveau de toate!”

Fotbal intern

Comentarii

Marius Şumudică a catalogat în termeni duri finalul Ligii 1, despre care a spus că a reprezentat o mizerie din toate punctele de vedere.

Antrenorul lui Gaziantep susţine că s-a creat o situaţie bazată foarte mult pe hazard iar vina le aparţine, în opinia sa, Ministerului Tineretului şi Sportului, şi Ligii Profesioniste de Fotbal.

”O mizerie! O mizerie din toate punctele de vedere. O mizerie.. În afară de prelungiri, nu s-a mai jucat. S-au anulat meciuri. Vorbeam cu Bogdan (nr. Andone) că e vecinul meu. Îmi zicea nici nu ştiu dacă jucăm. Ne anunţă de pe azi pe mâine, mâine facem testul. Poimâine ne ia exudat din gât, răspoimâine la plămâni. Mai urma să le facă câte o clismă, că în rest aveau de toate.

Nu există aşa ceva. Ferească Dumnezeu, şi în Turcia sunt acum cazuri la Galatasaray, unul la Fener, i-a dat deoparte, i-a izolat şi restul la muncă. Şi eu mă aştept, acum când ajung, fiindcă la rândul meu, fiecare jucător din echipa mea vine dintr-o zonă a Europei, a altor continente. Sunt africani, sunt jucători care vin şi există posibilitatea să fi contactat acest virus, dar asta nu înseamnă că oprim activitatea. Credeţi că numai fotbalul e oprit în momentul de faţă?! Sunt infectaţi în toate domeniile de activitate.

Eu consider că este hazard, mult hazard şi aici vina aparţine Ligii Profesioniste de Fotbal, Ministerului Sportului, cei care se ocupă şi care ar putea subvenţiona aceste teste. Pentru că nu se poate să te testezi la 14-15 zile. Păi, nu spun 14-15 zile. Ai făcut testul acum şi poţi să te infectezi peste o oră sau două. Noi am făcut 15 teste într-o lună şi jumătate, când am fost în Turcia.”, a tunat Marius Şumudică. 

Afla mai multe despre: marius sumudicălpf 

viewscnt
Articole similare