Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică face legea în Turcia: ”Trebuie să dau 7-8 jucători afară. Aştept ca un nebun luna ianuarie"

Marius Şumudică face legea în Turcia: ”Trebuie să dau 7-8 jucători afară. Aştept ca un nebun luna ianuarie"
Comentarii

Yeni Malatyaspor, echipa lui Marius Şumudică, a pierdut din nou în Superliga turcă şi a ajuns la trei înfrângeri la rând. Malatya a fost învinsă cu 1-0 de Giresunspor, contracandidată la salvarea de la retorgradare în Turcia.

Marius Şumudică se plânge de lotul subţire pe care îl are la Malatyaspor. A apărut în faţa jurnaliştilor şi a avut un discurs dur.

Şumi a cerut transferuri pentru a scăpa de la retrogradare!

"Arbitrii trebuie să respecte Malatya, oraşul, suporterii şi cei care lucrează aici. Dacă e vorba de o echipă mare, toată lumea vorbeşte la televizor şi în ziare. Când o echipă mică pierde din cauza unei greşeli a arbitrului, se vorbeşte 10 minute la TV, iar apoi toată lumea tace. Asta e Turcia.

Vreau să spun ceva foarte important. Când am avut echipa completă, am luat trei puncte cu Adana şi trei puncte cu Altay. Apoi, când am pierdut jucători, mi-a fost foarte dificil. Nu vreau să vorbesc urât de jucătorii mei, dar, îmi pare rău, unii de aici nu sunt de nivelul Super Lig. Ăsta e adevărul. Dacă vreau să fac curăţenie la echipă, trebuie să dau 7-8 jucători afară. Nu am soluţii, nu înţeleg cum s-a ajuns la asta. Până acum am tăcut, am vrut să rămână în interior, dar nu îmi place să se vorbească împotriva lui Şumudică pentru că asta nu e echipa mea, nu eu am făcut-o.

Când am făcut echipa la Kayseri, am terminat în primele 8. Când am făcut echipa la Gaziantep, am terminat în primele 8. Acum aştept ca un nebun luna ianuarie pentru a aduce 5-6 jucători. Am vorbit cu preşedintele, iar apoi Malatya nu va retrograda niciodată cu aceşti jucători. Dacă rămânem aşa, e foarte dificil. Jumătate din echipa de aici a jucat doar în liga a patra, a treia şi nu înţeleg cum s-a făcut această selecţie. Şi-au bătut joc de acest club, de oraş, de fani. Nu accept aşa ceva. Dacă pierd 4-5 jucători, nu mai am cu cine să joc. Ce să fac? Să intru eu să joc?

Nu sunt un antrenor confortabil. Nu am venit pentru bani. Vreau să salvez această echipă. Dacă verificaţi cariera mea, în 20 de ani nu am luptat pentru evitarea retrogradării. Nu vreau să fie pusă toată responsabilitate în spatele meu. Ok, în ianuarie, după ce fac transferurile, veniţi la mine şi spuneţi-mi că am greşit, dar acum eu fac ce pot cu aceşti jucători", a declarat Marius Şumudică în faţa jurnaliştilor turci, potrivit Ajansspor.

După a treia înfrângere la rând, Malatyaspor este pe locul 17, primul retrogradabil, cu 12 puncte. Giresunspor a urcat pe locul 16, ultimul care asigură prezenţa în prima ligă şi în sezonul viitor, cu 13 puncte. Lider este Trabzonspor, cu 30 de puncte.

Afla mai multe despre: marius sumudicamalatyaspor 

viewscnt
Articole similare