Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, foc şi pară după un nou rezultat nefast al lui Rizespor! S-a luat de jucători şi a anunţat că e gata să plece: "Nu sunt în stare să dribleze!"

Marius Şumudică, foc şi pară după un nou rezultat nefast al lui Rizespor! S-a luat de jucători şi a anunţat că e gata să plece: "Nu sunt în stare să dribleze!"
Comentarii

Marius Şumudică (48 de ani), antrenorul lui Rizespor, a avut o reacţie la cald la adresa fotbaliştilor săi după egalul din ultima etapă a Superligii turce, 0-0 cu Sivasspor.

Şumudică n-a mai rezistat şi s-a luat de jucători, despre care a spus că nu sunt în stare să dribleze şi că nici Jose Mourinho nu ar avea succes cu ei, dacă ar veni la Rizespor. Fost la Kayserispor şi Gaziantep FK, unde a făcut rezulatate imediate, Şumudică a fost extrem de supărat că echipa sa nu a dat gol deşi a jucat mai bine de o oră cu un om în plus pe teren.

”Am un contract cu Rize. Dacă nu sunt mulţumiţi de mine cei din conducere, ne putem aşeza la masă şi să discutăm. Nici Jose Mourinho, dacă ar veni aici, nu ar avea succes. Fotbaliştii noştri nu sunt în stare să facă un dribling. Am jucat 11 la 10 timp de 80 de minute şi nu am putut trage un şut pe poartă. Ăsta nu e un joc video, nu am o manetă cu care să îi controlez, nu mai depinde de mine. Asta e tot ce pot face.

Am pus în aplicare toate cunoştinţele mele de antrenor în folosul echipei. În fiecare zi vin la baza de pregătire cu 3-4 ore înainte, pentru a pregăti totul. Uneori poate greşi şi antrenorul. Tomas, Unal Karama, Ismail Kartal nu sunt manageri buni. Şumudică nu e bun. Cine trebuie să vină la echipa asta?”, au fost vorbele lui Şumudică de după joc, la conferinţa de presă.



În urma acestui rezultat, Rizespor a ajuns la 28 de puncte şi ocupă locul 15 în clasament.

Afla mai multe despre: marius sumudicarizesporturcia 

viewscnt
Articole similare