Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, gata să plece de la Rizespor! Anunţ uluitor făcut în faţa jucătorilor săi: "Plec dacă nu se întâmplă asta!". Condiţia pusă de antrenor

Marius Şumudică, gata să plece de la Rizespor! Anunţ uluitor făcut în faţa jucătorilor săi: "Plec dacă nu se întâmplă asta!". Condiţia pusă de antrenor

Stranieri

Comentarii

În runda cu numărul 26 din Turcia, Rizespor se va deplasa pe terenul lui Ankaragucu. De când a preluat formaţia, Şumudică a obţinut doar un punct în 4 partide. Astfel, acesta a declarat că dacă nu va obţine victoria nici în etapa ce urmează, va părăsi clubul.

Marius Şumudică şi-a băgat luni jucătorii în şedintă. Antrenorul român le-a vorbit pe un ton răspicat şi le-a explicat clar că dacă nu vor câştiga în următoarea etapă, va pleca. Şumudică a continuat apoi prin a le critica prestaţiile baieţilor săi, din ultimele meciuri. Apoi, acesta a condus cap coadă şedinţa de antrenament.

Tehnicianul român a avut recent o discuţie cu preşedintele echipei, în care i-a recunoscut că dacă nu va reuşi să se impună în următorul meci, îsi va da demisia. ”Dacă nu bat nici Ankaragucu, plec”, i-ar fi transmis Şumudică. Însă, conducătorul clubului susţine că nu este cazul unei despărţiri de actualul antrenor.

În urma ultimului eşec, fostului antrenor de la Gaziantep i s-a făcut rău şi a necesitat îngrijiri medicale. Acesta şi-a dat şi demisia, în vestiar, dar jucătorii l-ar fi convins să rămână. Echipa se află la momentul actual pe locul 14, la doar 2 puncte de zona retrogradării.

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare