Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică i-a fermecat pe noii săi jucători: ”Am revenit după o serie de cinci jocuri fără înfrângere”

Marius Şumudică i-a fermecat pe noii săi jucători: ”Am revenit după o serie de cinci jocuri fără înfrângere”

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a debutat cu dreptul la Yeni Malatyaspor, câştigând primele două partide, după ce echipa trecuse printr-o serie de cinci meciuri fără victorie.

După aventura ratată de la CFR Cluj, Marius Şumudică s-a întors în campionatul său ”preferat” şi a preluat-o pe Yeni Malatyaspor, formaţie aflată pe locul 17 din 20 la momentul venirii tehnicianului român.

După două meciuri în care a condus echipa, Şumudică a dublat punctele lui Yeni, de la şase la 12, şi a încheiat o serie de cinci meciuri fără victorie, ridicând formaţia pe locul al 13-lea.

Deşi spunea că nu doreşte să mai preia vreo echipă din Turcia ameninţată de retrogradare, demiterea de la CFR l-a convins să revină la ce ştie mai bine, iar rezultatele au început să apară.

În Super Lig, tehnicianul român le-a mai condus pe Kayserispor, Gaziantep şi Rizespor, dar a avut parte de succes doar la a doua dintre acestea.

În debutul sezonului trecut, Şumudică a reuşit să o ridice pe primele poziţii pe Gaziantep, dar câteva dintre comentariile sale despre alte oferte i-au înfuriat pe şefii turci.

Acesta a fost nevoit să plece de la Gaziantep şi a fost adus de Rize, unde nu a câştigat niciunul dintre cele cinci meciuri în care a condus echipa şi a avut parte de o cădere nervoasă.

Marius Şumudică i-a fermecat pe noii săi jucători

Însă, la Yeni Malatyaspor, Şumudică pare să-şi fi găsit casa, iar fotbaliştii echipei turceşti au fost convinşi de abilităţile tehnicianului.

Karim Hafez, titular în ambele meciuri ale tehnicianului român la Yeni şi internaţional egiptean, a vorbit frumos despre noul său tehnician.

Echipa merge bine, am revenit după o serie de cinci jocuri fără victorie. Antrenorul nostru ne pregăteşte foarte bine. Lucrurile pe care le spune sunt foarte simple, le-am implementat foarte bine pe teren”, a declarat Hafez.

După 10 etape, Yeni Malatyaspor ocupă poziţia a 13-a în Turcia, cu 12 puncte. În următoarea etapă, formaţia lui Marius Şumudică o va înfrunta pe Kasimpasa, ocupanta penultimului loc, care a reuşit să însumeze doar două puncte în ultimele opt etape.

Afla mai multe despre: marius şumudicăyeni malatyasporkarim hafez 

viewscnt
Articole similare