Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică iese din nou în faţă în Turcia! "Au venit o singură dată şi ne-au dat o baclava"

Marius Şumudică iese din nou în faţă în Turcia! "Au venit o singură dată şi ne-au dat o baclava"
Comentarii

De pe ultimul loc din prima ligă a Turciei, Marius Şumudică cere ajutor. El îşi doreşte sprijin din afara clubului, ca să o salveze pe Yeni Malatyaspor.

Marius Şumudică, apel din Turcia

Antrenorul român este în cea mai grea situaţie de când antrenează în Super Lig. Ameninţat cu retrogradarea din prima ligă, Marius Şumudică a cerut ajutorul autorităţilor locale. 

”Nu am văzut vreun sprijin concret în afara celui primit din partea conducerii şi a Consiliului de Administraţie. Au venit o singură dată şi ne-au dat o baclava. S-au gândit că totul e în regulă. Am lucrat la Gaziantep, Kayserispor, Rizespor şi ştiu cum trebuie susţinută echipa. 

Suntem un club din altă ţară? Jucăm în altă ligă? Avem nevoie de ajutor! Când obţinem rezultate proaste, ne cereţi mie şi preşedintelui să demisionăm! Cred că ar trebui să mergeţi la primarul nostru pentru a-i spune să ne ajute! Nu strigaţi la mine şi la preşedintele nostru, avem nevoie de ajutor! 

Fotbalul nu înseamnă nimic fără bani. Dacă nu ai bani, nu există fotbal! Dacă oraşul Malatya nu ne ajută, e foarte greu să evităm retrogradarea. După aceea, nu veţi mai vedea echipe precum Fenerbahce, Galatasaray şi Beşiktaş în acest oraş”, a spus Şumudică, potrivit Ajansspor.

Yeni Malatyaspor ocupă ultimul loc în clasament, după 22 de etape din Super Lig, cu doar 16 puncte. 

 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica yeni malatyaspor 

viewscnt
Articole similare