Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, în continuare interesat de Denis Alibec. Ce a spus despre o posibilă venire a atacantului la CFR Cluj

Marius Şumudică, în continuare interesat de Denis Alibec. Ce a spus despre o posibilă venire a atacantului la CFR Cluj

FCSB

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Marius Şumudică, e mulţumit de campania de transferuri a campioanei României. Totuşi, principalul e conştient că nu are cum să-l aducă în Gruia pe unul dintre favoriţii săi.

Marius Şumudică, despre Denis Alibec la CFR Cluj

Tahiri, Bouhenna, J. Rodriguez, Cristiano, Graovac, D. Rusu, Paraschiv şi Meleke sunt nou-veniţii la CFR Cluj. Marius Şumudică şi-ar dori să-l antreneze, din nou, pe Denis Alibec, pe care "l-a resusicitat", dar mutarea ar fi imposibilă: ”El a plecat pe un milion de euro acolo (n.r. - la Kayserispor). Nu ştiu dacă ne permitem să-l aducem. E un jucător care îmi place, face diferenţa, a avut cu mine cele mai bune prestaţii din carieră. Jucători de genul ăsta tot timpul mă interesează. Dar n-am avut nicio discuţie cu conducerea despre venirea lui”, a declarat Marius Şumudică în cadrul conferinţei de presă premergătoare Supercupei României dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Turcii anunţă că Alibec e în pericol la Kayserispor

Voetbalnieuws.be, care citează televiziunea locală Olay Türk, susţine că "cei de la Kayserispor caută un nou atacant, după ce românul Denis Alibec a fost dezamăgitor", un semn că românul s-ar putea despărţi de echipa care a scăpat de retrogradare în ultimul sezon. 

Tricolorul mai are contract cu Kayserispor până în 2023 cu opţiune de prelungire a contractului pe încă un an. Totuşi, s-ar putea întoarce în Liga 1, dacă va pierde lupta din atacul echipei din Super Lig. El a afirmat în mai multe rânduri că-şi doreşte să evolueze la un nivel ridicat, pentru a fi şi în vederile selecţionerului naţionalei României. 

  • 3 goluri şi 1 pasă de gol sunt cifrele lui Alibec în Turcia. 
 

Afla mai multe despre: denis alibecmarius sumudicacfr clujkayserispor 

viewscnt
Articole similare