Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, întrebat dacă demisionează de la CFR Cluj! A amintit de o discuţie purtată cu Mircea Lucescu: "Trebuie să fiu nebun să fac asta"

Marius Şumudică, întrebat dacă demisionează de la CFR Cluj! A amintit de o discuţie purtată cu Mircea Lucescu: "Trebuie să fiu nebun să fac asta"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Marius Şumudică, nici nu ia în calcul o demisie. El şi-a anunţat decizia după meciul cu Steaua Roşie şi l-a amintit, în discursul său, pe Mircea Lucescu.

Marius Şumudică nu demisionează de la CFR Cluj

CFR Cluj a pierdut, joi seară, returul play-off-ului Ligii Europa, scor 1-2, pe teren propriu, cu Steaua Roşie Belgrad. În prima manşă, scorul a fost 4-0, astfel că sârbii s-au impus cu 6-1 la general şi vor juca în grupele Ligii Europa, în timp ce echipa CFR Cluj va evolua în grupele Conference League.

În conferinţa de presă, antrenorul a fost întrebat dacă va demisiona, după înfrângerile drastice din competiţiile europene: "Cum să plec? Niciodată. Am un mentor, Mircea Lucescu. Mircea Lucescu mi-a zis că în viaţa mea să nu-mi dau demisia. Când am numai victorii în Liga 1 şi sunt în Conference League, cum să plec? Trebuie să fiu nebun ca să plec", a spus Şumudică. 

El a dat vina pe ghinion în dubla cu Steaua Roşie: "Ce am trăit în perioada asta la CFR în Europa, n-am trăit de la şapte ani, de când m-am apucat de fotbal. Azi, în minutul 4, arbitrul englez... Am crezut că e meci din NBA. Nu se poate la un asemenea contact, în minutul 4, să dai penalty. În aceiaşi repriză, noi avem un cot în gură la Costache, lângă noi, care este roşu cât casa. Avem la Debeljuh un cot în cap, după ce el joacă mingea. Săracul Pufi face acea greşeală şi astea sunt golurile marcate de Steaua Roşie. Un penalty gratuit şi o gafă a portarul care se întâmplă, dar portarul, când greşeşte, echipa simte", a adăugat antrenorul. 

Tragerea la sorţi a grupelor Conference League va avea loc vineri, de la ora 14.30, la Istanbul.

 

Afla mai multe despre: marius sumudicacfr clujmarius sumudica cfr cluj steaua rosie 

viewscnt
Articole similare